Ingezonden persbericht


Plasmon biedt verlengde garantie op tape opslagproducten

Vooraanstaande fabrikant introduceert driejarige directe inruilgarantie voor 10 en 21 slots tape autoloaders

Cambridge, Verenigd Koninkrijk, 17 mei 2002 Plasmon, een koploper op het gebied van geautomatiseerde bibliotheken voor dataopslag en ontwikkelaar van datamanagement software, biedt nu een driejarige directe inruilgarantie op het gehele aanbod autoloaders in Europa. Plasmon is in staat deze garantie aan te bieden omdat het bedrijf is begonnen met de productie van deze Autoloaders in Colorado Springs (Verenigde Staten) via een licentieovereenkomst met Exabyte Corporation.

Hoe betrouwbaar een product ook is, de klant is altijd op zoek naar zekerheid. Vandaar dat wij deze uitzonderlijke service bieden, licht Ian Apps, Tape Product Manager (EMEA) bij Plasmon toe. Met deze verlengde garantie hebben klanten recht op een vervangend apparaat in het geval dat er zich een technisch probleem zou voordoen. Het nieuwe product wordt snel geleverd en geïnstalleerd om de down time te minimaliseren .

Paul Milner, Product Group Manager bij Ideal Enterprise Solutions, een partner van Plasmon partner, zegt hierover het volgende: "Wij bieden onze klanten zeer betrouwbare producten die het beste in hun klasse zijn. Deze producten zijn ontworpen voor een minimale down time in het onwaarschijnlijke geval van storing. Door een driejarige directe inruilgarantie voor de LTO tape oplossingen te bieden, heeft Plasmon ervoor gezorgd dat dit perfect in ons productportfolio past."

Over Plasmon

Plasmon werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige removable oplossingen voor dataopslag. Het bedrijf staat sinds 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: PLM). Wereldwijd beschikt Plasmon over meer dan 500 medewerkers en jaarlijkse verkoopomzetten van meer dan $ 100 miljoen.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Plasmon is gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk), waar het bedrijf 12-inch TrueWORM optische disk producten ontwikkelt en fabriceert en daarnaast gespecialiseerde technologisch advies en ondersteuning biedt aan de productie-industrie voor herschrijfbare CD-R en DVD. Ook worden in het Verenigd Koninkrijk sofware voor opslagmanagement en network attached storage (NAS) producten ontwikkeld. Regionale Europese verkoopkantoren zijn gevestigd in München, Parijs, Milaan en Brussel. Plasmon produceert eveneens optische disk masters in Caen in Noord-Frankrijk.

In Europa kunt u contact opnemen met Plasmon op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk.

E-mail: sales@plasmon.co.uk.

In de Verenigde Staten ontwikkelt en produceert Plasmon in de productiefaciliteit in Colorado Springs optische disk en tape bibliotheken en optische disk drives. Plasmon is de koploper op het gebied van 12-inch TrueWORM optische disk drives en media en levert eveneens een brede reeks opslagoplossingen op basis van MO, CD/DVD en LTO tapeopslag technologieën. Kenmerkende eindgebruikers van de producten van Plasmon zijn onder andere banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdepartementen waarbij de veilige archivering van grote hoeveelheden gegevens de grootste prioriteit heeft. In Noord-Amerika kunt u contact opnemen met Plasmon op: 400 Inverness Drive So, Englewood, Colorado; tel: 800.451.6845 of 303.925.1855. http://www.plasmon.com e-mail: sales@plasmon.com.

Over Ideal Enterprise Solutions

Ideal Enterprise Solutions is een kanaalgerichte, onafhankelijk beheerde divisie van Ideal Hardware, onderdeel van Bell Microproducts, een centraal wereldwijd distributiebedrijf op het gebied van opslag met een waarde van $2,5 miljard.

Vanaf de oprichting in oktober 2001 heeft Ideal Enterprise Solutions zich ontwikkeld als de zakelijke partner voor opslagtechnologieën. Het bedrijf is volledig gericht op het assisteren van partners bij het penetreren van de markt voor zakelijke opslag. Met een technische staf en verkoopstaf van meer dan 80 mensen heeft Ideal Enterprise Solutions in hoog tempo de vaardighedenbasis en het portfolio van leveranciers uitgebreid. Ideal Enterprise Solutions biedt een uiterst doelgerichte en ervaren managementondersteuning en leveringsservice voor opslag op zakelijk niveau, systemen en netwerkoplossingen.

Op basis van de partnerships die Ideal Hardware gedurende de laatste 15 jaar met de meest vooraanstaande IT-producenten en leveranciers ter wereld is aangegaan, is Bell Microproducts uitgegroeid tot de meest vooraanstaande Europese leverancier van opslagoplossingen. De zakelijke tak van het bedrijf in Europa, opererend onder de naam Bell Microproducts Solutions (en onder de naam Ideal Enterprise Solutions in het Verenigd Koninkrijk), is uitstekend gepositioneerd om deze positie te consolideren en echte pan-Europese opslagdistributie en ondersteuning te bieden.

Als een volledig geaccrediteerde opslagleverancier met hoogwaardige technische expertise opereert Ideal Enterprise Solutions door middel van vier belangrijke verkoopdivisies HP, EMC, Open Storage Vendors (OSV) en Data Storage Management (DSM).

Daarnaast voert het bedrijf ook de Infrastructure Design Practice uit: een volledig bemande divisie voor technische service die specialistische consultancy biedt bij de implementatie van zakelijke opslagoplossingen. Dit is het enige bedrijf in het kanaal van het Verenigd Koninkrijk dat volledig is gericht op de markt voor zakelijke opslag.

Vanwege het feit dat Ideal Enterprise Solutions over het grootste portfolio van SAN en Fibre Channel technologieën in Europa beschikt, is het technische team in staat op maat gemaakte opslagconfiguraties te leveren die tegemoet komen aan de specifieke zakelijke behoeften van een organisatie. Ideal Enterprise Solutions beschikt eveneens over partnerships met vooraanstaande producenten op het gebied van zakelijke opslag, zoals HP, EMC en Computer Associates (Ideal is de enige aanbieder van het gehele productportfolio van CA in het Verenigd Koninkrijk) en over het grootste portfolio van Open SAN en Fibre Channel producenten in geheel Europa.

Voorspellende verklaringen
Verklaringen van Ideal Enterprise Solutions in deze publicatie kunnen voorspellingen bevatten. Hoewel Ideal Enterprise Solutions van mening is dat de verwachtingen die door deze voorspellingen worden gewekt redelijk zijn, kan het bedrijf geen garanties geven dat deze verwachtingen daadwerkelijk correct zullen blijken te zijn. Deze informatie kan risico s en onzekerheden bevatten waardoor de daadwerkelijke resultaten materieel kunnen afwijken van de voorspellingen. Factoren die deze verschillen kunnen veroorzaken of er aan kunnen bijdragen, zijn onder andere de factoren die zijn vastgelegd in de bepalingen van het bedrijf bij de relevante wetgevende autoriteiten.

Plasmon persinformatie:
Lilian van Tongerlo Sally Fisher (Marketing Manager EMEA) Mills Hughes & Partners Plasmon Data Limited Tel: +31 (0)40-2110110 Tel: +44 (0) 1763 262963 E-mail: lilian@mills-advertising.com E-mail:sfisher@plasmon.co.uk