Ingezonden persbericht


Jofrid Bjelland nieuwe manager Kahuna Business Solutions

Amersfoort, 17 mei 2002 Met ingang van 15 mei 2002 is Jofrid Bjelland (36) benoemd tot manager van Kahuna Business Solutions. Zij gaat tevens deel uitmaken van het management team van de Kahuna Group, winnaar van de ICT Company Award 2002.

Bjelland is afkomstig uit Noorwegen en woont sinds 1993 in Nederland. Zij heeft na het behalen van haar universitaire graad ruime commerciële en managementervaring opgedaan in de Nederlandse en Europese ICT sector, onder meer bij Compuware, Network Associates en Altium, als key account manager en channel manager. Bjelland zal zich als Manager Business Solutions bij Kahuna gaan toeleggen op de verdere commerciële en internationale ontplooiing van deze organisatie. Kahuna is een spannend bedrijf in een spannende markt. Informatiebeveiliging en contact management via het internet zijn precies die sectoren waar het allemaal gebeurt. Het is bovendien een leuke en internationaal georiënteerde club mensen. Kahuna is niet zomaar ICT Company 2002 geworden, heb ik al gemerkt, zegt Bjelland over haar overstap. Directeur van Kahuna Rhett Oudkerk Pool: We zijn blij Jofrid aan boord te hebben. Ze brengt de juiste ervaring en senioriteit in die nodig zijn om de onstuimige groei van onze Business Solutions in goede banen te leiden. Er zijn zoveel kansen die we nu op een nog professionelere manier kunnen opvolgen.

Over Kahuna

Kahuna ondersteunt organisaties die zaken willen doen via internet. Kahuna Network Solutions ontwikkelt en beheert de snelle, veilige en 100% beschikbare infrastructuur die daarvoor nodig is. Kahuna is in Nederland marktleider op het gebied van managed security. Kahuna Business Solutions helpt organisaties met het managen van hun e-mail- en webself-serviceklantcontacten via het Internet. Kahuna levert een uitgebreide reeks aan eCRM-oplossingen, doorgaans op basis van Kana-producten. Kahuna onderscheidt zich doordat het bedrijf de oplossingen voor de opdrachtgever ook kan beheren (outtasking). De klant koopt dus geen complexe technologie maar toepasbare functionaliteit. Opdrachtgevers zijn onder meer Airmiles, @Home, Belastingdienst, Gemeente Eindhoven, IB-Groep, KPN Callcenters, Ohra en Wehkamp. Kahuna is een puur Nederlands bedrijf met internationale ambities. Kahuna is in 1997 opgericht door Rhett Oudkerk Pool (34). Kahuna heeft 20 consultants in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort.

Ga voor meer informatie naar www.kahuna.nl

Perscontacten

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0) 653 497 173

theo.loth@loth.nl