Ingezonden persbericht

PERSBERICHT:

ONLINE VERKIEZINGSMARATHON FOCUS-IN & ONLIJN.NL

NIJMEGEN 13 MEI 2002: Focus-In (internetgemeenschap sinds 1996) en Onlijn.nl (het grootste opinie-e-zine op het Nederlandse net) organiseren de online verkiezingsmarathon. Iedereen kan zich vanaf het werk of vanuit huis de hele dag mengen in de inhoud en discussies op de speciale marathonsite.
De redactie zal de inbreng in goede banen leiden en daarnaast eigen observaties en actuele cartoons en foto's plaatsen. De bezoeker kan (nu al) een e-mailadres opgeven zodat hij of zij gedurende de dag op de hoogte zal worden van alle ontwikkelingen op de site en bij de verkiezingen.

ADRES: http://www.onlijn.nl/15mei/

Verkiezingsmarathon past in nieuwe trend

Niet eerder speelde internet zo'n grote rol in de Tweede Kamerverkiezingen als nu. Dat komt met name door het enorme succes van stemwijzers, forums en de drukbezochte sites van politieke partijen (waarbij uiteraard de vele sites gewijd aan Lijst Pim Fortuyn helemaal de toon hebben gezet). Niet alleen de 140.000 abonnees van Focus-In en Onlijn.nl worden op deze manier extra betrokken bij de verkiezingen op 15 mei, maar iedereen is welkom op de vrij toegankelijke online verkiezingsmarathon.

Uitslag Kenjelijsttrekker wordt bekend gemaakt
Onlijns stemtest Kenjelijsttrekker is een van de stemwijzers op het net die veelvuldig is gebruikt. Aan de hand van quotes van de lijsttrekkers van de 8 grootste partijen kan een stemadvies worden bepaald. Op de verkiezingsdag zal de verrassende uitslag worden gepresenteerd. Een tipje van de sluier: de Lijst Pim Fortuyn kan, in tegenstelling tot de algemene verwachting, niet op veel bijval rekenen.
http://kenjelijsttrekker.onlijn.nl


- - - - - - -

De verkiezingsmarathon - http://www.onlijn.nl/15mei Onlijn - http://www.onlijn.nl
Focus-In - http://www.focus-in.nl

Contactpersoon 1: Erik van Heeswijk
E-mail: erik@onlijn.nl
Telefoon prive: 024-3886376

Contactpersoon 2: Jasper Jan de Konink
E-mail: info@focus-in.nl
Telefoon: 024-3789706
Fax: 024-3789706