Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ad Walraven Commercieel Directeur van Veritate Company

Amsterdam, 12 mei 2002- Ad Walraven (ex MisterMail) is per heden benoemd tot Commercieel Directeur van Veritate Company. In zijn nieuwe functie zal Walraven zich bezighouden met new business development en het verder uitbouwen van de sales organisatie van Veritate. Walraven neemt het takenpakket over van Govert van Eerde die sinds januari de basis heeft gelegd voor de nieuwe commerciële organisatie van Veritate. Sinds de afronding van dat project werkt Van Eerde aan de start van een nieuw bedrijf op het gebied van e-mail marketing.

Ad Walraven (1961) komt van MisterMail, onderdeel van het Engelse Affinity Internet plc., waar hij verantwoordelijk was voor sales en marketing. Voordien stond Walraven mede aan de basis van e-marketing en database gedreven initiatieven als het Cultureel Jongeren Paspoort, de Studenten Chipkaart en de Personal Care Card.

Jan Willem des Tombe, CEO van Veritate: " We zijn zeer verheugd met de komst van Walraven. Zijn komst verstevigt wederom de autoriteit van Veritate op het gebeid van e-mail marketing en e-mail publishing. De ruime kennis en ervaring van Walraven zal Veritate aanwenden ten gunste van de bestaande opdrachtgevers en voor het verder aanscherpen van de propositie aan de markt. Dit geeft Veritate de uitgelezen kans om het succes verder uit te bouwen."

Veritate Company is het gespecialiseerde software & consultancy bedrijf voor e-mail marketing, e-mail e-publishing en e-crm. Naast de ASP software VeritateMail (uitgaande mail) en VeritateCRM (geautomatiseerde afhandeling van inkomende mail) levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, content mediation en list services. Tot de klanten van Veritate behoren gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties. Onder het label Sapenda.com publiceert en exploiteert Veritate e-zines en e-mail nieuwsbrieven waarmee zij mediabureaus en bekende adverteerders bedient.