Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

TWEEDE EDITIE BINNEN&BUITEN FAIR VAN LIMBRICHT NAAR KASTEEL AMSTENRADE

De tweede editie van de fair Binnen-Buiten verhuist van de sporterreinen bij Kasteel Limbricht naar de cour, de Engelse landschapstuin en de kasteelkwekerij van Kasteel Amstenrade. Na een interne en externe evaluatie van de eerste editie in het kerkdorp van de gemeente Sittard-Geleen en met het blik op de toekomst, heeft de organisatie gekozen voor deze nieuwe locatie in de gemeente Schinnen. De entourage van het kasteel past beter bij de stijl die Green-Events nasteeft. Binnen&Buiten 2002 vindt op zaterdag 7 en zondag 8 september 2002.

BINNEN&BUITEN 2002 is een jaarlijks terugkerend, voor Limburg unieke beurs.In een sfeervolle en met stijl aangeklede omgeving krijgt de bezoeker een totaaloverzicht van wat het platteland te bieden heeft. Voor jong en oud is er van alles te zien, te leren, te beleven, te proeven en te kopen. Landleven, streekproducten, landelijke huis- en tuindecoraties, buitenkleding, workshops, antiek, bloemen en planten, demonstraties, natuur- en milieuorganisaties, plattelandstoerisme en natuurbeheer. Kortom: alles wat te maken heeft met het landelijke en Bourgondische leven vindt de bezoeker op BINNEN&BUITEN 2002.

Zo vindt de bezoeker er de laatste trends op het vlak van stoere en elegante buitenkleding. De laatste snufjes en leukste ideeën voor zijn tuin. Hij doet inspiraties op voor een romantisch en Bourgondisch 'binnenleven'. Hij vergaart informatie over organisaties die een mooi en natuurlijke omgeving hoog in het vaandel hebben staan. Tussendoor proeft hij van een breed scala aan smakelijke streekproducten, die innovatieve agrarische ondernemers op biologische of milieubewuste wijze voortbrengen. Geheel in de stijl van de beurs vinden er tal van attracties, ambachten, demonstraties en activiteiten voor jong en oud plaats.

KASTEELKWEKERIJ
Speciaal aan de locatie is de aan het kasteel verbonden Kasteelkwekerij met gerestaureerde Orangerie en kassen van familie Huisman. De kassen doen voor deze gelegenheid dienst als groenpaviljoen. Mevrouw Tessa van Dam-Merrett verzorgt hier beide dagen demonstraties bloemschikken. De leden van de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging presenteren zich uitgebreid tijdens deze dagen. Naast diverse voorlichtingsstands houden zij ook o.a. demonstraties met jachthonden terwijl de Limburgse jachthoornblazers beide dagen muzikaal opluisteren.

foto: Kasteel Amstenrade is dit jaar de locatie voor de fair Binnen&Buiten
(foto: Guus Queisen)


---

Nadere persinformatie en vrij te publiceren foto's zijn verkrijgbaar bij :
Guus Queisen T. 046-4585166

Green Events Limburg
Postbus 5044
6130 PA Sittard
T. 046-4580543
F. 046-4580676