Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-05-2002
Persberichten districten Maastricht en Sittard (RKey; 13.30 Maandag, 13 mei 2002

Districten Maastricht en Sittard

Maastricht; ingebroken
Zondagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Tongerseweg in Maastricht. Inbrekers zijn zondagavond door forcering van de toegangsdeur de woning binnengedrongen en hebben deze geheel doorzocht. Wat er allemaal is gestolen wordt nog geinventariseerd. Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht is ingebroken in een schoolgebouw aan de Keurmeestersdreef in Maastricht. Inbrekers hebben een raam vernield en hebben vervolgens in het gebouw een computer gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Meerssen; inbraak
Afgelopen zondagavond is ingebroken in een woning aan de Sint Josephstraat in Meerssen. Inbrekers zijn via de achterzijde het pand binnengedrongen en hebben sieraden en geld gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Sittard/Geleen; ingebroken
Afgelopen zondagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Rijksweg Noord in Sittard. Inbrekers zijn via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben deze deels doorzocht. Er werden enkele spullen gestolen. Ook in een woning aan de Tudderenderweg bleek afgelopen zondagmorgen te zijn ingebroken. Het is niet nog niet duidelijk of/wat er is gestolen. Bewoners van een woning aan de Rijksweg Zuid ontdekten afgelopen zondagavond bij thuiskomst dat was getracht in te breken. Bij een inbraak afgelopen zaterdag op zondagnacht in een woning aan de Hobbemastraat in Geleen werden allerlei sieraden gestolen. In een woning aan Op de Kraonkel in Geleen hebben inbrekers diezelfde zondagnacht getracht