VERLAG HEINRICH VOGEL

Een nieuwe start voor www.truckmarkt.de

Tweedehands bedrijfswagens. Gewoon vinden!

Munchen, 13 mei 2002

De belangrijke internetbeurs www.truckmarkt.de werd een nieuw elan meegegeven. Zij biedt alle belangstellenden nu in acht talen een allesomvattende service bij de zoektocht naar tweedehands bedrijfs-wagens. De site wordt gefinancierd door advertenties uit het gedrukte magazine Truckmarkt.de en de rubriekadvertenties van Verkehrs-Rundschau en Omnibusrevue.
Uitgeverij Heinrich Vogel is een onderneming van de vakuitgevers-groep BertelsmannSpringer

De internetsite met dezelfde naam als het gedrukte TruckMarkt.de, het advertentieblad voor tweedehands bedrijfs-wagens, werd de voorbije vier maanden geoptimaliseerd. Zij biedt de internaut een volledig servicepakket in een nieuw en modern design. Hij vindt er niet alleen in het Duits en het Engels zijn weg, maar ook in het Spaans, het Frans, het Russisch, het Turks, het Roemeens en het Pools.

Met haar meer dan zevenduizend aangeboden vrachtwagens, bussen, bouwmachines, bouwvoertuigen, aanhangwagens en speciale voertuigen biedt deze internetbeurs alle geïnteresseerden een breed spectrum aan tweedehands bedrijfswagens.

Door de verfijnde zoekmachine kan de gebruiker gericht naar een bepaald model zoeken en kan hij zoekprofielen samenstellen. Bovendien biedt www.truckmarkt.de uitgebreide bijkomende hulpdiensten zoals een routeplanner tot de vestigingen van de handelaars, eigene homepages (virtuele showrooms) voor handelaars, testverslagen, een nieuwsflash, autofinanciering en een eigen newsletter.

De uitgeverij Heinrich Vogel is een van de leidende informatieverstrekkers voor goederentransport en logistiek, personenverkeer en toerisme, en op het vlak van verkeersopleiding en
-opvoeding. Het productpalet reikt van vaktijdschriften over leerboeken, losbladige werken tot interactieve cd-roms en on line-diensten. Tot de vaktijdschriften behoren onder andere Verkehrs-Rundschau, het weekblad voor transport en logistiek, LOGISTIK inside, het nieuwe vakblad en economische magazine voor logistiek, IT and supply chain management, en het vrachtvoerdersmagazine Trucker.

Meer info bij: Verlag Heinrich Vogel Verena Dünwald
Tel.: +49 (0) 89 / 43 72-21 96, Fax: +49 (0) 89 / 43 72-23 77 e-mail: verena.duenwald@bertelsmann.de

13 mei 02 09:47