Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-05-2002

Televisie
REISJE LANGS DE RIJN
Uitzending: 21 en 28 mei, 2, 9 en 16 juli
Nederland 2 - 20.20 uur
Radio
GOUDEN UREN
Uitzending: 9 en 10, 13 t/m 15 mei
Radio 2 - 09.00 uur tot 12.00 uur


TROS-REIS MET VELE NEDERLANDSE ARTIESTEN

De mr. Jan Elshout is voor honderd TROS-leden een kleine week lang hun thuis. Op woensdag 8 mei vertrekt dit Rijnschip vanuit Arnhem naar Emmerich en vaart vervolgens naar Düsseldorf, Keulen en Nijmegen. Op zondag 12 mei legt het schip weer aan in Arnhem. 's Avonds vertrekt 'ie daar weer om met nieuwe leden dezelfde reis nogmaals te maken.

Aan boord krijgen de leden bezoek van tal van artiesten. Onder anderen Frans Bauer, Jan Keizer, Marianne Weber, Jan Smit en Grad Damen komen gedurende de week langs bij de trouwe TROS-leden en zullen een aantal van hun hits ten gehore brengen. Op vrijdag 10 mei en op dinsdag 14 mei tussen 17.00 uur en 19.00 uur treden vele artiesten op in het Duitse Keulen. Op de Fischmarkt zijn dan onder anderen Harry Slinger, Koos Alberts, Charlène, Corry Konings en Helmut Lotti. Samen met de TROS-leden en vele toeschouwers maken zij van deze avonden een Nederlands feestje.

Van dit REISJE LANGS DE RIJN, TROS MUZIEKFEEST worden vijf uitzendingen gemaakt. Deze worden in mei (21 en 28) en juli (2, 9 en 16) uitgezonden. Tevens verzorgt Daniël Dekker live zijn radioprogramma GOUDEN UREN vanaf het schip.

Op de website www.trosmuziekfeest.nl is meer informatie over dit gezellige reisje te vinden.