Politie Midden- en West Brabant

Etten-Leur: Man twee keer aangehouden rijden onder invloed en andere berichten

Datum: 12/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Een 37-jarige inwoner uit Etten-Leur (M.B.) is vrijdagavond 10 mei 2002 op één avond twee keer door de politie van Etten-Leur bekeurd voor het rijden onder invloed/. De eerste keer was omstreeks 21.45 uur op Spoorlaan. De man kwam met zijn auto in aanrijding met een tegemoetkomende auto omdat hij onvoldoende rechts hield. Hij kreeg een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Tevens werd hem in het bureau een rijverbod opgelegd. De verdachte verklaarde dat hij alleen nog wat spullen uit de auto wilde halen. Agenten zagen de verdachte echter rijden op de Spoorlaan in de richting de Platijnlaan. De man kreeg wederom een proces-verbaal voor het rijden onder invloed gecombineerd met het rijden met ontzegging.

Etten-Leur: Aantreffen munitie

In de Bisschopsmolenstraat heeft een bewoonster zaterdag 11 mei jl. omstreeks 17.15 uur in de grond van de tuin een geroeste bus met naar schatting 50 9mm patronen aangetroffen. De munitie is overgedragen aan de politie.

Etten-Leur: Vernieling aan woning

Op zondag 12 mei omstreeks 04.00 uur is een ruit vernield aan de zijkant van een woning aan de Guido Gazellelaan te Etten-Leur. De ruit was ingegooid met een kei een betonnen vogeldrinkbak. De politie denkt dat de daders mogelijk stappers zijn geweest.