klik hier om backstage te contacteren

PERSBERICHT
28/03/2002

Begin de dag goed met een Berry-Grapefruit Smoothie Fruitexplosie voor moeders

Mannen en kinderen opgelet! Moederdag valt dit jaar op zondag 12 mei. Hopelijk is het op deze dag net zo fris en zonnig als we dat verwachten van een typische lentedag. Tip: laat moeders haar dag beginnen met een gezond en vetarm ontbijt dat bovendien heerlijk smaakt! Met het onderstaande recept voor de Berry-Grapefruit Smoothie maakt iedereen in een handomdraai goede sier. Wel zelf de keuken opruimen!

Er is geen betere manier om je moeder op moederdag te verwennen dan door een ontbijtje op bed te serveren. Het is trouwens ook een mooie traktatie voor iemand die je bijzonder dierbaar is of waar je extra aandacht aan wilt schenken.

Eén manier om een dosis lenteachtige zonneschijn in de slaapkamer te brengen, is om ingrediënten uit paradijselijke oorden in het ontbijt toe te passen, zoals met de Berry-Grapefruit Smoothie. Dit gezonde ontbijt zit boordevol vitamines en mineralen, is caloriearm en maakt een werkelijk verrukkelijke verrassing. Eventjes de handen uit de mouwen volstaat voor een zelfgemaakte en originele traktatie. De recepten zijn simpel en kunnen gerust door kinderen worden klaargemaakt. En een moeder weet als geen ander de tijd en liefde waarmee het ontbijt is gemaakt, enorm te waarderen.

De recepten worden pas compleet met echte Florida Grapefruits. De Florida Grapefruit is een gezonde en zeer voedzame soort grapefruit die onder ideale omstandigheden in Amerika wordt gekweekt. Grapefruits kunnen als een ideaal begin van de dag worden gegeten, maar ook als tussendoortje of als smakelijk ingrediënt in gerechten worden gebruikt.

Florida Grapefruits zijn in Nederland toenemende mate verkrijgbaar, onder meer in de volgende winkelketens: Albert Heijn, Konmar, Super de Boer, Edah en de Makro.

Nadere informatie en beeldmateriaal (