Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 10-05-2002
Persberichten district Kerkrade (HP 14.20 uur) Vrijdag 10 mei 2002

Wijlre, inbraak tenniskantine:
Donderdagavond 9 mei 2002 heeft een inbraak plaatsgevonden in het clubgebouw van een tennisvereniging gelegen aan de Kasteel Wijlreweg te Wijlre. De inbreker verschafte zich de toegang tot het clubgebouw door een ruit in te slaan. In het gebouw werden alle kasten en laden doorzocht. Een aantal daarvan werden door de inbreker open gebroken. Weggenomen werd een aantal flesjes frisdrank alsmede de inbraakmelder. Namens de vereniging is van de inbraak en de diefstal bij de politie aangifte gedaan.

Epen, motor gestolen:
In de nacht van donderdag op vrijdag werd vanaf het terrein behorende bij een hotel gevestigd aan de Julianastraat te Epen een motor van het merk Honda gestolen. De eigenaar, een 31 jarige inwoner van Alphen aan de Rijn, bemerkte vrijdagmorgen omstreeks 07.00 uur dat zijn motor die hij donderdagavond op het parkeerterrein van het hotel parkeerde gestolen was. De motor werd gestolen ondanks dat de eigenaar de motor op verschillende manieren beveiligd had tegen diefstal. Hij heeft van de diefstal bij de politie aangifte gedaan. De waarde van de motor wordt geschat op een kleine 8000 euro.

Landgraaf, inbraak in woning:
Donderdagavond 9 mei 2002 heeft in een woning aan de Hoogstraat te Landgraaf een inbraak plaatsgevonden. De toegang tot de woning werd verkregen na het forceren van een deur. Ook in de woning werd een afgesloten deur geforceerd. Na het doorzoeken van de woning werd ten nadele van de bewoonster een beurs weggenomen met daarin enkele honderden euros. Van de inbraak en de diefstal wordt bij de politie nog aangifte gedaan. De politie stelt een verder onderzoek in.