Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 10-05-2002 2e Persbericht van vrijdag 10 mei 2002

Berichten uit de regio

Cranendonck: Man en vrouw in gestolen auto aangehouden Vrijdagmorgen rond 11.50 uur zijn in de Fabrieksstraat in Budel een 37-jarige man en een even oude vrouw, beiden afkomstig uit Eindhoven aangehouden. Ze reden met een auto die eerder in Leende was gestolen. De man gaf een valse naam op maar viel al snel door de mand. Het duo is op het politiebureau ingesloten. De auto is in beslaggenomen.

Helmond: Aanhouding na inbraak in auto
Vanmiddag om 14.30 uur is op de Smalstraat een 30-jarige Helmonder aangehouden. De man was door de bewaking van de NS op heterdaad betrapt toen hij inbraak pleegde in een personenauto. De verdachte is overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Bergeijk: Diefstal personenauto
Vrijdag tussen 08.00 uur en 13.30 uur is er vanaf de Eerselsedijk een personenauto, merk Citroen, type 2CV, kleur grijs, voorzien van het kenteken RZ-72-JH, weggenomen.

Veldhoven: Inbraak in een woning
In een woning aan de Gagelbeek is vandaag tussen 05.45 en 16.30 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen dorr verbreking van een slaapkamerraam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn enkele flesjes parfum, sieraden en geld weggenomen.