Hewlett-Packard


Niet-goed-geld-terug garantie op HP digital imaging producten

Amstelveen, mei 2002 Hewlett-Packard geeft op digital imaging producten tijdelijk een niet-goed-geld-terug garantie. Consumenten kunnen zo gemakkelijk en zonder risicos kennismaken met de mogelijkheden van digitale fotografie, fotos printen en fotos scannen.

Fotowedstrijd
Er is een speciale actiewebsite ( http://www.hp.com/nl/digitalimaging ) waar bezoekers handige tips voor digitale fotografie kunnen vinden, uitgebreide aanwijzingen voor het gebruik van cameras, scanners en printers en spetterende voorbeelden. De bezoeker kan fotos toevoegen aan een digitale tentoonstelling, en zo meedingen naar aantrekkelijke prijzen.

Niet goed geld terug
De actieperiode geldt van 15 april tot en met 15 juni 2002 en is van toepassing op de digitale cameramodellen HP Photosmart 318, 612, 715 en 812, de scannermodellen HP Scanjet 4470c en 5470c en de printermodellen HP Photosmart 100, 1115 en 1315. De producten moeten wel binnen een week na aankoop via de website of via de registratiekaart worden aangemeld.

Wie niet tevreden is over de mogelijkheden van HPs digital imaging, kan dat binnen 30 dagen na aankoop via het web of telefonisch aan HP kenbaar maken. HP haalt het product kosteloos thuis op en betaalt het volledige aankoopbedrag rechtstreeks terug.

De voorwaarden en aanvullende informatie zijn te vinden op de genoemde website en in de actiebrochure, die gratis in de winkel verkrijgbaar is of op te vragen via telefoonnummer 020 - 504 06 53.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2001 een omzet van circa 45,2 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2001 ruim 2,2 miljard gulden.