VOLTOM

Het eerste identiteitsbewijs op het internet...

Het eerste identiteitsbewijs op het internet, voor meer rechtszekerheid

Tot vandaag kon je je op het internet nauwelijks op een veilige wijze legitimeren, laat staan bewijzen wie je bent. Toegangsgegevens tot een dienst, tot je bankrekening, tot het intranet van je bedrijf,... werden snel achterhaald, verloren, doorgegeven. En een afdoende jeugdbescherming was tot op heden schier onmogelijk. Er bestond immers geen waterdicht systeem dat de werkelijke leeftijd van wie on line was kon verifiëren.

Deze problematiek is een team Oostenrijkers en Duitsers te lijf gegaan. Zij hebben het eerste echte internet-identiteitsbewijs ter wereld ontwikkeld. De internetgebruiker kan niet enkel bij de registratie geïdentificeerd worden, maar ook bij alle verdere transacties, elke verdere passage door een firewall, elke toegang tot het eigen intranet. Het internet-identiteitsbewijs, ook Voltom-card genoemd, is haast zoals het werkelijke leven: elke onbevoegde persoon blijft buiten. De Voltom-card, met haar ingewikkelde maar efficiënte techniek, brengt een absolute veiligheid op het internet.

Een bijkomend voordeel is, dat niet enkel de internaut een absolute veiligheid geboden wordt, maar dat ook het vertrouwen van dienstenleveranciers groeit. Je kan de Voltom-card gebruiken voor de verificatie van e-mails maar ook om te betalen, een rekening te openen, effecten te verhandelen, je stem uit te brengen, aanvragen in te dienen, een virtuele schijf af te schermen, een bijzondere toegangscontrole in te voeren, minderjarigen weg te houden van pornosites en nog veel meer.

De Voltom-card koop je niet in de winkel maar is in de hele wereld voor iedereen te gebruiken en compatibel met de nieuwste UMTS-netwerken. Al wat je nodig hebt is een pc, een internetverbinding, een goedkope webcam en je persoonlijke gegevens. Met dit systeem is dure techniek voor de gebruiker overbodig geworden. Alles werkt zowel onder Windows als onder Linux en het Mac OS.

Meer informatie vindt u op www.voltom.com en op de rechtstreekse telefoon- en faxnummers +43 2252 259 493 en +43 650 384 34 34, of mail naar. office@voltom.com.


06 mei 02 16:35