---
Nederlandse FAQT Group wordt vierde Global Partner van Navision

---
Samenwerkingsverband biedt ondersteuning aan internationale Navision-klanten
Zaltbommel/Veenendaal, 05/06/2002

FAQT Group B.V., een internationaal samenwerkingsverband van Navision Solution Centers, mag zich sinds kort officieel Global Partner van Navision noemen. FAQT Group bouwt aan een internationaal netwerk van partners die allen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen. De recente partnerovereenkomst met het Spaanse Grup de Serveis Triangle betekent dat FAQT Group in 10 landen actief is, waarmee het samenwerkingsverband in aanmerking komt voor de status van "Global Partner". Dit is het hoogst haalbare niveau van Navision's internationale partnerships en FAQT Group schaart zich daarmee bij een elitegezelschap. Van de 2300 resellers van Navision wereldwijd zijn er maar 4 bedrijven actief onder de noemer "Global Partner".

FAQT Group, in 2000 opgericht door de Nederlandse ERP-specialisten Qurius en Foqus ICT, speelt met haar steeds groeiende samenwerkingsverband in op de toenemende vraag naar internationale ondersteuning van Navision-klanten. FAQT Group heeft ervoor gekozen zich in een aantal branches te specialiseren, met name in die van productie, handel en logistieke dienstverlening. Steeds meer internationale bedrijven zien in een duale automatiseringsstrategie - een combinatie van grote ERP-systemen voor het topsegment met bijvoorbeeld Navision voor de vestigingen met minder dan 300 gebruikers - de manier om total cost of ownership te beperken. Het grootste voordeel voor de internationale Navision-klant is de efficiëntie die bereikt kan worden. Klanten kunnen zich richten tot één centraal internationaal aanspreekpunt. Deze neemt alle verdere benodigde coördinatie voor zijn rekening. Tegelijkertijd voorkomt de inzet van lokale partners, in bezit van dezelfde productkennis, dat taal- en cultuurverschillen een internationale implementatie in gevaar kunnen brengen.

Global Partnerships zijn het antwoord van Navision op de groeiende behoefte aan ondersteuning van Internationale klanten.

---
END

---
Over FAQT Group
Bij FAQT Group, opgericht in 2002 door Qurius en Foqus ICT zijn inmiddels partners aangesloten in België, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Ierland, Spanje, Zwitserland en de VS. In totaal zijn er 350 consultants werkzaam. De FAQT Group heeft inmiddels meer dan 500 Navision klanten.
De samenwerking tussen de aangesloten bedrijven is gebaseerd op het "Delen = Vermenigvuldigen" principe: Uiteindelijk hebben alle partijen voordeel bij het uitwisselen van informatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in de uitwisseling van speciaal voor de doelmarkten ontwikkelde add-ons die binnen de FAQT Group verspreid worden.
FAQT Group richt zich voornamelijk op middelgrote bedrijven of divisies van grote bedrijven in de semi-procesindustrie (sector voeding , farmaceutica, rubber, kunststof en papier), productiebedrijven actief in de machine- en apparatenbouw en bedrijven gespecialiseerd in de zakelijke of logistieke dienstverlening. Het dagelijks bestuur van de FAQT Group is in handen van Qurius, Foqus ICT en Vorsprung (UK).
Internationale referenties: BASF, Budelpack International, De Rooy Internationaal Transport, Warsteiner, British Polythene Industries PLC, Euroresins, Adamas, Larson Juhl, Ammeraal Beltech, Faber Halbertsma Groep, Vetus den Ouden, DPC
Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:
- Ineke Tiesinga, NewsEnginePR Nederland
Tel.: +31 20 567 21 70, Fax: +3120 567 21 77, E-mail: ineke.tiesinga@newsenginepr.com

- Mark van Kemenade, Qurius
Tel.: +31 418 683500, E-mail: mark.van.kemenade@qurius.nl
- Joop van Voorthuijsen, Foqus ICT
Tel: +31 318 544900, E-mail: jvvoorthuijsen@foqus-ict.nl

Ref.:FAQTI0001-1D2A42