Persbericht

Gepubliceerd op 06-05-2002
Sector Goederen, Bus, Taxi, Mobis Categorie Algemeen

KNV Energie : collectieve energie-afname
Koninklijk Nederlands Vervoer biedt haar leden de mogelijkheid om collectief energie in te kopen per 1 januari 2003. KNV speelt hiermee in op de liberalisering van de Nederlandse energiemarkt. Door de instelling van KNV Energie zullen de bij KNV aangesloten bedrijven, maar ook hun individuele werknemers kunnen profiteren van schaalvoordelen bij gezamenlijke energie-inkoop.

Koninklijk Nederlands Vervoer biedt alle groot- en kleinverbruikers die bij KNV zijn aangesloten de mogelijkheid om zich onder te laten brengen bij een aantrekkelijk raamcontract, waarbij gezamenlijk energie via een inkoopcollectief betrokken wordt. In samenwerking met het bemiddelings- en adviesbureau EnergyMatch zal gezocht worden naar het gunstigste energieaanbod. De voordelen voor de leden van KNV zijn groot. Ze hoeven zelf geen tijd, geld en kennis te steken in een zoektocht naar een eigen energieleverancier. Bedrijven en medewerkers kunnen tot 30% op de kosten van hun elektriciteitslevering besparen en bovendien kan er goedkoop 'groene' energie worden ingekocht. Hierdoor draagt de vervoerssector zijn steentje bij aan een schoner milieu.

Koninklijk Nederlands Vervoer is de werkgeversorganisatie in het collectief personenvervoer (openbaar vervoer, taxi- en touringcarvervoer) en het beroepsgoederenvervoer.

Nadere informatie
Afdeling PR & Communicatie KNV, telefoon 070-3751749, e-mail pr@knv.nl