BMG NEDERLAND

K3 scoort nummer 1 hit met single Toveren

Het succesverhaal van de Belgische meidengroep K3 lijkt geen grenzen te kennen. Na de reeds behaalde grote successen scoort de formatie deze week een nummer-1-hit met de single Toveren. Dit liedje, afkomstig van het met dubbelplatina bekroonde album Tele-Romeo, bereikte in slechts zes weken de top van de Nederlandse hitlijsten.

Het succes van Toveren staat alles behalve op zichzelf. Momenteel staan er maar liefst vier albums van het trio genoteerd in de Album Top 100, te weten Tele-Romeo, Alle Kleuren, Parels 2000 en 30 Hits In Een Box. In totaal werden er alleen al in Nederland bijna 500.000 albums verkocht en dat aantal stijgt nog steeds. Bovendien scoorden Karen, Kristel en Kathleen diverse grote hits met onder meer Tele-Romeo, Heyah Mamah, Alle Kleuren en de dubbelsingle Blub, Ik Ben Een Vis!/Omas Aan De Top.

Ook op het live-front zijn de drie meiden razend populair. Hun concerten zijn allemaal in mum van tijd uitverkocht. Gelukkig voor de vele fans heeft de groep besloten daarom nog vaker op te treden dan gepland. Tijdens de zomerstop van de musical Aida presenteert Studio 100 de nieuwe show van het trio in het Fortis Circustheater. K3 zal van 30 juli tot en met 18 augustus drie voorstellingen per dag geven om iedereen de kans te geven een optreden mee te maken.