Ingezonden persbericht

PERSBERICHT 6 mei 2002

Start-end en Clickly.com gaan on-line software voorraden verkopen.

Start-end, Nederlands grootste on-line marktplaats voor bedrijfsactiva, en Clickly.com, Europa's grootste on-line webwinkel voor Business Software, beginnen deze week een grootscheepse verkoop van voorraadoverschotten in business software. Via beide sites (http://www.start-end.nl en http://www.clickly.com) wordt een groot assortiment software titels aangeboden, uit voorraden bij software leveranciers en distributeurs.

Beide partners zijn zeer enthousiast over de samenwerking in dit project, en voorzien grote groeimogelijkheden.

Maurits Koster, managing partner Start-end: "Voorraad overschotten is een groot probleem bij software distributeurs en -leveranciers. Men kan de 'vorige versie titels' zelf niet meer verkopen, omdat men graag de nieuwere versies aan de man wil brengen. Maar veel gebruikers zijn zeer tevreden met een oudere versie als deze tegen gereduceerde kosten kan worden verkregen. Clickly.com is hierbij de perfecte partner voor ons vanwege hun ervaring en klantenbereik in de Europese zakelijke software markt."

Rob-Jan de Jong, CEO Clickly.com, ziet deze verkopen als een zeer geschikte aanvulling op Clickly's huidige assortiment. "Clickly.com is vanoudsher bezig met het flexibiliseren van prijzen en vereenvoudigen van software distributie. Deze software verkoop-actie is een perfecte aanvulling op onze bestaande bedrijfsvoering en het ruime assortiment aan zakelijke software titels die wij nu reeds voeren. We zijn zeer verheugd met de samenwerking met Start-end, en zien vele groeimogelijkheden in de samenwerking."

De webwinkels van Start-end en Clickly.com zijn te bezichtigen op http://www.start-end.nl en http://www.clickly.nl. Hier kunnen geïnteresserden het assortiment bekijken en bestellen. Er wordt een zeer breed assortiment scherp geprijsde software producten geboden, waaronder bekende titels als Office XP, Access, AutoCad, Flash en Visio.

Profiel Start-end:
Sinds september 2000 biedt Start-end als eerste Nederlandse bedrijf een nieuwe dienst voor curatoren, banken en bedrijven. Start-end onderscheidt zich door het gebruik maken van nieuwe middelen zoals een on-line marktplaats en database gedreven verkooptechnieken. Start-end is echter meer dan alleen het verkopen van bedrijfsactiva op internet. Het biedt een compleet pakket van diensten, zoals ICT-waardering, interim-management en debiteuren-inventarisatie.

Profiel Clickly.com:
Clickly.com is in 1998 opgericht als webwinkel voor professionele software. Het bedrijf heeft zich over de jaren succesvol ontwikkeld tot Europa's grootste online shop voor business software. Haar database bestaat uit meer dan 1500 producten en heeft een zeer gevariëerd aanbod; van standaard kantoor software tot gespecialiseerde software voor een grote verscheidenheid aan gebruikers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Clickly.com
Molukkenstraat 200, suite B2
1098 TW Amsterdam

Tel. +31 (0)20 6934083
Fax. +31 (0)20 6934866

Rianne Dragt
rdragt@clickly.com

Start-end
Keienbergweg 3
Postbus 94450
1090 GL Amsterdam.

Tel. +31 (0)20 4524712
Fax. +31 (0)20 4232210

Maurits Koster
maurits@start-end.nl