Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten van zondag, bevrijdingsdag.

Ede, 6-5-02.

Jongen van bromfiets geslagen.
Een 21 jarige bromfietser uit Ede, deed gisteren aangifte van het feit dat hij de voorgaande nacht op het fietspad van de Dr. Dreeslaan, ter hoogte van het viaduct van de Stadspoort, door onbekenden van zijn bromfiets was geslagen. Het feit moet omstreeks 02.45 van die nacht hebben plaats gevonden. De jongen kwam door het aangewende geweld ten val en bekwam een lichte hersenschudding en op diverse plaatsen in het gezicht en op zijn benen verwondingen. Het slachtoffer verklaarde ongeveer een half uur op het wegdek bewusteloos te hebben gelegen. Hij kon zich van het voorval weinig tot niets meer herinneren.

Woninginbraak.
Bij een inbraak in een woning op de Wildforster werd zondagmiddag of avond geld en sieraden buit gemaakt. Vermoedelijk kwam men binnen via een deur aan de achterzijde van de woning.

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning op de Notaris Fischerstraat. Men kwam binnen door via een openstaand bovenlicht aan de achterzijde naar binnen te klimmen. Men mist geld en diverse betaalpasjes.

Bij een inbraak in een benzinepompstation op de Klaphekweg werd in de nacht van zondag op maandag rookwaar gestolen. Men kwam binnen door een buitendeur open te breken.

Einde berichten.

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286