Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 6-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding Hogering
ALMERE Zondagmiddag zijn op de Hogering twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. Volgens getuigen reed een 41-jarige Almeerder door rood en raakte daarbij een 34-jarige automobiliste uit Almere die vanaf de Hogering de Hollandsedreef insloeg. Beide bestuurders zijn voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanrijding bromfiets en auto
ALMERE Op de Kampenweg heeft zich zondagavond een aanrijding voorgedaan tussen een automobilist en een bromfietser. De 16-jarige bromfietser uit Almere reed met waarschijnlijk hoge snelheid vanaf de het fietspad de Kampenweg op. De automobilist, een 40-jarige Almeerder, remde maar kon niet meer op tijd tot stilstand komen. De bromfietser liep hierbij een zere knie op en is voor behandeling overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanhouding diefstal emballage
ALMERE Dankzij een oplettende getuige heeft de politie zondagnacht op de Dokkumlaan een 32-jarige Almeerder aan kunnen houden voor diefstal van emballage. De getuige zag de man met een winkelwagentje vol kratten lopen en belde de politie. Waar de verdachte de kratten (met lege flessen frisdrank) heeft gestolen is nog niet duidelijk. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De kratten zijn in beslag genomen.

Aanhouding drugsbezit
ZEEWOLDE Zondagavond is op de Horsterweg een 14-jarig meisje uit Zeewolde aangehouden omdat zij harddrugs bij zich had. Het meisje is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Almere. Haar ouders zijn in kennis gesteld.