CARGLASS

Carglass Helmond verhuist naar nieuwe locatie aan de Europaweg

Service Center Carglass Helmond nu nog beter bereikbaar.

Helmond, 3 mei 2002 - Carglass blijft zijn serviceniveau verhogen. De autoruitspecialist is al jaren marktleider op het gebied van autoruitvervanging en -reparatie. Een goede bereikbaarheid, klantvriendelijke ontvangst en snelle service zijn een aantal punten waar Carglass op scoort. Per 6 mei 2002 verhuist Carglass Hemond naar een nieuw pand in Helmond. Vanaf die datum is het Service Center gevestigd aan de Europaweg 16a te Helmond. Het Service Center aan de Lage Dijk is vanaf die datum niet meer operationeel. Wel blijft natuurlijk de mobiele service beschikbaar.

Optimale bereikbaarheid
Carglass is dé autoruitspecialist van Nederland. Met 54 ANWB-erkende Service Centers is de Carglass-service voor iedereen optimaal bereikbaar. Kleine beschadigingen kunnen binnen drie kwartier gerepareerd worden. Vervanging van een autoruit is niet altijd noodzakelijk. Onze deskundige monteur controleert de opgelopen schade en adviseert u over de beste oplossing, zodat u snel weer veilig op weg kunt. Onze Service Centers zijn geopend op werkdagen van 8.15 uur tot en met 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot en met 17.00 uur.

Meer service bij Carglass Helmond
Carglass Helmond garandeert de hoogste kwaliteit van serviceverlening. Met de opening van het nieuwe pand is de autoruitspecialist beter bereikbaar en kunnen klanten nog sneller geholpen worden door de toegenomen capaciteit. De nieuwe locatie is gevestigd aan de Europaweg 16a in Helmond.


---