Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw hoofdkantoor voor Symbol Technologies Nederland

Varsseveld, 2 mei 2002 - Symbol Technologies Nederland B.V. verhuist op 6 mei a.s. met haar hoofdkantoor vanuit Varsseveld naar een nieuw modern bedrijfspand op industrieterrein Kollenburg in Didam.

Het nieuwe kantoor -gelegen aan de A12- heeft een betere bereikbaarheid en ontvangstmogelijkheden voor de Symbol klanten en relaties "De nieuwe vestiging biedt tevens voldoende faciliteiten voor de verdere expansie van ons bedrijf en optimalisering van de logistieke stromen," aldus Casper Zweers, Area Director Benelux.

De nieuwe adresgegevens zijn:
Symbol Technologies B.V.
Kervel 2, 6942 AD Didam
Tel. 0316-251700
Fax 0316-251740

Symbol
Symbol Technologies, met vestigingen over de hele wereld en een omzet van meer dan
2 miljard Euro in 2001, is al 25 jaar trendsetter op het gebied van mobiele data-managementsystemen. De oplossingen zijn gebaseerd op draadloze LAN-technologie voor gegevenstransmissie, gerichte mobiele computertoepassingen en het verzamelen en vastleggen van gegevens met barcodesystemen. Op dit moment worden er zo'n 10 miljoen Symbol barcodescanners en mobiele computers gebruikt in draadloze netwerken over de hele wereld. De oplossingen vinden toepassing in de transport en logistiek, in productiebedrijven, bij overheden en in het onderwijs en de gezondheidszorg. Symbol heeft zijn internationale hoofdkantoor in Holtsville, een voorstad van New York.
In de Benelux worden de klanten en Business Partners ondersteund vanuit kantoren in Didam, Utrecht en Brussel