TRAVEL24.COM

Persbericht 09/002

6 mei 2002

Travel24.com sluit overeenkomst met Veronica Digitaal

Spectaculair nieuw reisportal

Vanaf half mei zal Veronica Digitaal een compleet vernieuwde reiswebsite lanceren: Veronica Travel! Voor dit nieuwe portal, http://travel.veronica.nl, heeft Veronica Digitaal een overeenkomst gesloten met online reisspecialist Travel24.com. De website zal door Travel24.com met reisproducten gevoed en door het eigen Call Centre ondersteund worden. Travel24.com is sinds vorig jaar juli actief op de Nederlandse online reismarkt. Een samenwerking ligt voor de hand; het Veronica publiek is jong, reislustig en heeft veel affiniteit met internet en andere nieuwe media.

Tom Roefs, General manager van Travel24.com: 'We prijzen ons zeer gelukkig met deze overeenkomst en hebben er ontzettend veel zin in. We gaan met name avontuurlijke en actieve reizen, gericht op de jongeren doelgroep aanbieden. Naast onze eigen producten, zullen we touroperators benaderen die in dit soort reizen zijn gespecialiseerd', aldus Roefs. 'Het SGR heeft ons het deelnemerschap verleend en ook de aanvraag voor ANVR lidmaatschap is inmiddels de deur uit.' Jeroen Verkroost, Business Unit Manager van Veronica Digitaal: 'Wij zijn vooral erg blij met Travel24.com omdat zij reizen aanbieden die precies aansluiten bij de wensen van de Veronica bezoekers. Stedentrips naar de plaatsen met de meest trendy clubs en discotheken, betaalbare jongerenreizen, last minutes, whitewater rafting of hydrospeed op bruisende, brullende rivieren, Travel24.com heeft het allemaal. Daarnaast maakt Travel24.com op precies de goede manier gebruik van het medium internet, niet alleen om klanten snel en efficient te helpen, maar ook met leuke extra's als screensavers en E-cards van je bestemming om alvast bij weg te dromen.'

De reizen zullen co-branded multimediaal ondersteund worden; banners door het gehele digitale netwerk van Veronica, speciale aanbiedingen in diverse newsletters zoals 'Veronica Update' en advertenties in het Veronica Magazine, dat wekelijks door 3,1 miljoen mensen wordt gelezen. In de toekomst zullen ook radio en tv ingeschakeld worden.

Travel24.com heeft enorm veel ervaring met dit soort samenwerkingsvormen. Roefs: 'In Duitsland is Travel24.com o.a. geïntegreerd in het intranet van Audi. In Nederland hebben we dit jaar contracten gesloten met Gaysite en IntraStore, voor wie we exclusief de verkoop van reizen verzorgen. Deze samenwerkings-verbanden beginnen hun vruchten af te werpen.' Naast haar eigen website bouwt Travel24.com aan een krachtig netwerk van affiliates en blijft op zoek naar nieuwe partners, zowel op het gebied van productie als ook distributie.

Over Travel24.com
Travel24.com Nederland is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal, dat meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen heeft. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus in Duitsland, Nederland en Spanje versmelten de belangrijkste componenten 'uitgebreide reisinformatie' en 'compleet aanbod' met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.

Over Veronica Digitaal
Veronica Digitaal B.V. is gespecialiseerd in digitaal infotainment. Ze is digitaal uitgever via diverse kanalen, zoals internet, SMS en teletekst. Op internet geeft Veronica Digitaal onder meer de volgende titels uit: www.formule1.nl, film.veronica.nl, muziek.veronica.nl, mobile.veronica.nl en travel.veronica.nl. Ook levert Veronica Digitaal digitale producten en diensten aan Veronica Televisie, Radio en het Veronica Magazine.


---

Noot voor de redactie/