Gemeente Weert

03-05-2002

Tentoonstellingen in het stadhuis van Weert

Op de bestuursverdieping van het Weerter stadhuis is een nieuwe tentoonstelling van keramische werken te bezichtigen van leerlingen van Alda Brunenberg.

De werken in de vitrines zijn gemaakt door: Riek Verkoelen, Ria Leijendeckers, Maria Koolen, Petra Verstappen, Gerrie van Gestel, Els van der Weide, Jos Tummers, Kees van Krieken, Ria Haagmans, Annie v.d. Kruys, Tjeerd Berghuis, Wil Broos, Trees Bouten en Els Janssen. De keramische bomen blauw, rose en groen zijn gemaakt door de maandag- dinsdag en zaterdaggroep.
Deze tentoonstelling loopt tot eind mei 2002.

Bart Storms
Nog tot 15 juni 2002 is er in het stadhuis een tentoonstelling van foto's van de 28-jarige in Weert geboren en wonende Bart Storms. Door zijn grafische opleiding is hij in contact gekomen met fotografie. Bart Storms fotografeert bestaande voorwerpen en probeert deze letterlijk en figuurlijk in een ander daglicht te stellen. Het 'spel-element' is dat mensen vaak gaan raden wat dat voorwerp oorspronkelijk voorstelde. Voor de fotograaf is het belangrijk dat mensen gecharmeerd raken door het 'nieuwe' lijnen- en kleurenspel. Het levert vaak een andere kijk op hun dagelijkse omgeving op.

Openingstijden
Het Weerter stadhuis is geopend tijdens werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur en op maandag en donderdagavond tot 19.30 uur.