Gemeente Capelle a/d IJssel

Afsluiting deel Bermweg

Vanaf maandag 6 mei 2002 tot en met woensdag 8 mei 2002 werkt de gemeente Capelle aan den IJssel aan de Bermweg. Het gaat daarbij om het wegdeel tussen de betonfabriek Sommer en de Schollevaartseweg. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt dit wegdeel voor al het doorgaande verkeer afgesloten.

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: eerst wordt de bestaande asfaltlaag, waar nodig, plaatselijk gerepareerd. De wegversmalling wordt tijdelijk weggehaald en tot slot wordt een nieuwe asfalttoplaag aangebracht. Wanneer alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op woensdagmiddag 8 mei afgerond. Het was oorspronkelijk de bedoeling dit wegdeel bij de reconstructie vorig jaar van een nieuwe asfalttoplaag te voorzien. Door de slechte weersomstandigheden is dat toen niet gelukt.

Bereikbaarheid van woningen en bedrijven
De aanliggende woningen en bedrijven zijn alleen bereikbaar vanuit de richting van de Kanaalweg. Het weggedeelte waar gewerkt wordt, is ook overdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur niet bereikbaar. De woningen aan het Ringvaartpark en in de Schippersbuurt zijn gedurende drie dagen alleen bereikbaar via de s-Gravenweg en Klaas Klinkertweg.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u bellen met het Informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2848484 of met de unit Realisatie, telefoon 010-2848742.