Ingezonden persbericht
KOKEN EN WIJNPROEVEN OP LANDGOED WOLFSLAAR, BREDA
Zaterdag 4 mei en Zaterdag 11 mei 2002
Aan een bosrand van Breda ligt het schitterende Landgoed Wolfslaar temidden
van een ecologisch park. Speciaal voor kook- en wijnliefhebbers organiseert
Artifex samen met Elle Eten een Masterclass Koken en Wijnproeven op Landgoed
Wolfslaar. Het programma begint met een ontvangst met koffie en fijn
patisserie. Vervolgens gaat u naar de kookateliers in het landhuis waar u
o.l.v. chefkok Maarten Camps van het Wolfslaar Restaurant en meesterkok Ton
Pinxten een driegangen lunch bereidt. Maarten Camps heeft in diverse
gerenommeerde restaurants ervaring opgedaan waaronder Comme Chez Soi in Brussel
en Im Schiffchen te Dusseldorf. Tevens zal Edwin Raben, tot twee keer toe
gekozen tot 'sommelier van het jaar', u in het wijnatelier wijnen laten proeven
uit diverse windrichtingen die perfect aansluiten bij de gerechten. Hierna gaat
u in de sfeervolle salon in het Landhuis aan tafel om het resultaat van de
kookworkshop te proeven.
Tijden: 10u00 - 15u00. Prijs: ¤ 110,-.
U kunt zich aanmelden door het zenden van een email met uw reservering, het
aantal personen en uw adresgegevens plus telefoonnummer naar info@artifex-travel.nl of door te bellen met Artifex (020) 620 81 12. Het verschuldigde
bedrag maal het aantal deelnemers kunt u overmaken op giro 61 77 80 of bank
49.58.41.315 t.n.v. Artifex Travel BV, Herengracht 342, 1016 CG AMSTERDAM.
Gezien de grote belangstelling voor deze workshops verzoeken wij u ons na
aanmelding binnen twee weken te willen voldoen zodat u deelname aan de
workshops verzekerd is. Uiterlijk twee weken voor aanvang van een workshop
ontvangt u van Artifex schriftelijk bevestiging.