CDA

CDA-delegatie bezoekt met coalitie Nederland Natuurlijk het Groene Woud

Een CDA-delegatie bestaande uit (kandidaat-)kamerleden Pieter van Geel, Theo Meijer en Annie Schreijer-Pierik, brengt op 3 mei, tussen 15.00 en 17.00, uur een werkbezoek aan het Groene Woud, een natuurgebied gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Waalwijk. Het bezoek wordt georganiseerd door de coalitie Nederland Natuurlijk. Deze coalitie bestaat uit een groep van 15 maatschappelijke organisaties die zich inzetten om het onderwerp natuur hoger op de politieke agenda te krijgen.

Tijdens het bezoek wordt de CDA-delegatie bijgepraat over de ontwikkelingen rond het Groene Woud, een ambitieus plan om de natuurgebieden in Midden-Brabant te koppelen. Aansluitend vindt discussie plaats met vertegenwoordigers van Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en de Vereniging Natuurmonumenten o.l.v. de heer Blanckenborg.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd deze activiteit bij te wonen. U kunt zich om 15.00 uur aansluiten bij de uitgang van NS station Tilburg, waar een bus gereed staat. Na een kennismaking met het gebied vindt een discussie plaats in cafe Mieke Vingerhoets tussen Boxtel en Oirschot.

Voor verdere informatie: Bieke Oskam 070-3182509 of 06-53153269