Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 3-05-2002 Mediaberichten 03 mei (16.54 uur)

VENLO Drugsarrestaties

VENLO In het kader van het project Hector heeft de politie de afgelopen week zeven arrestaties verricht in de binnenstad van Venlo. Hierbij werden de volgende drugs in beslag genomen: hash (167,5 gram), marihuana (138 gram), coke (3,5 gram), 17 tabletten XTC en Paddos (kleine hoeveelheid). Ook werd bij een verdachte 2725,00 in beslag genomen dat hij met de verkoop van verdovende middelen had verdiend. Er werd voor 771,50 aan boetes opgelegd en twee verdachten kregen een centrumverbod.

Weert Verdachten in vrijheid gesteld

WEERT In het kader van het onderzoek rond de geweldpleging maandagavond in een flatwoning aan de Serviliusstraat zijn twee verdachten, een 58-jarige in Weert wonende man en zijn 32-jarige dochter uit Den Haag vanmiddag voor de rechter-commissaris geleid. Deze heeft de in bewaringstelling van beide verdachten onder voorwaarden geschorst. Dat betekent dat beiden direct op vrije voeten zijn gesteld.

LEUNEN 21 processen verbaal voor het niet dragen van de gordel

LEUNEN Het verkeershandhavingsteam heeft op 2 mei 21 automobilisten bekeurd omdat ze geen gordel droegen. Tijdens de controle op de Stationsweg zijn vrijdagmorgen 6 personen bekeurd. Bij de middagcontrole op de Albionstraat trof de politie 15 automobilisten die geen gordel droegen.

HORST 25 snelheidsboetes

HORST Bij een snelheidscontrole op de Doolgaardstraat zijn vrijdagmorgen 25 snelheidsboetes uitgeschreven. De politie controleerde de snelheid van 200 passanten. In totaal 25 overschreden de maximale limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 82 km per uur.

BELFELD 72 Snelheidsboetes

BELFELD - Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Noord zijn vrijdagmorgen 72 snelheidsboetes uitgeschreven. De politie controleerde de snelheid van 1390 voertuigen. In totaal overschreden er 72 de maximale limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 88 km per uur.