Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 3 mei 2002
·

Diefstal medicijnen uit fietstas Leiden
Een 48-jarige man uit Leiden heeft aangifte gedaan van diefstal van zijn medicijnen uit een fietstas op donderdag 2 mei tussen 16.30 en 17.30 uur op het Bevrijdingsplein. Het betreft medicijnen met de naam Zyprexa, met 90 stuks van 5 mg en eveneens 90 stuks van 10 mg verpakt in totaal zes doosjes, en Tema Zepan, verpakt in een doosje met 30 stuks van 20 mg. De medicijnen zijn voor zowel kinderen als volwassenen gevaarlijk bij een overdosis.

Magazijnstelling stort in, twee gewonden Waddinxveen
Bij een ongeval in een pand op een industrieterrein aan de Bredeweg zijn twee mannen gewond geraakt toen een magazijnstelling die in aanbouw was instortte. Men was bezig de stelling te monteren toen de bovenste legger losschoot en op de losliggende daaronder viel. De leggers vielen ongeveer van zeven meter hoogte naar beneden. De twee mannen werden onder andere met hoofd- en beenwond per ambulance overgebracht naar het Dijkzigt Ziekenhuis in Rotterdam. De identiteit van de mannen is nog onbekend.

Fietsenwrakken opgehaald Boskoop/Waddinxveen
De politie heeft in samenwerking met de gemeente op vrijdag 3 mei een groot aantal fietsenwrakken weggehaald bij de drie stations (Parklaan in Boskoop en Groensvoorde /Stationsplein in Waddinxveen). De fietsen blijven nog enige tijd in bewaring, maar zullen uiteindelijk worden afgevoerd. Bent u eigenaar van één van de fietsen en heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de politie in Waddinxveen, telefoonnummer 0900 - 8844.