KNWV

DATUM: 3-5-2002

ALGEMEEN - KLENE, nieuwe sponsor voor het KNWV

---

Met gepaste trots melden we u dat het KNWV in KLENE, onderdeel van Perfetti / Van Melle en bekend vanwege de productie van oud Hollandse drop, een nieuwe sponsor heeft gevonden.
KLENE wil de komende jaren actief haar producten binnen de
watersportmarkt profileren. Daartoe is met het KNWV een overeenkomst afgesproken op drie fronten.

* In de eerste plaats wordt KLENE sponsor van de KNWV
zeilcompetitie.

* In de tweede plaats zet KLENE een service-to-sailing-team op dat wedstrijdgevende verenigingen kan ondersteunen bij wedstrijden.
* In de derde plaats wil KLENE een individuele sponsorovereenkomst aangaan met 40 individuele zeilers in internationale klassen. KLENE zoekt zeilers die niet per saldo de beste in een klasse hoeven te zijn, maar die wel frequent aan een aantal nationale wedstrijden mee doen. KLENE wil met deze zeilers afspraken maken om hen tegen betaling van een contante bijdrage van Euro 250,-- tijdens de wedstrijden sponsorstickers op hun boot te laten voeren. Daarnaast ontvangen deze zeilers sponsoring in natura.

Het KNWV is erg blij met deze sponsoring omdat het op deze manier ook een bescheiden financiële hulp kan bieden aan de zeilers die niet direct tot de internationale top behoren.

Laat meer artikelen zien over: KNWV Algemeen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl