Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Hoogeveen 3-05-2002
Persberichten van vrijdagmorgen 03 mei 2002 Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156

Gewond bij aanrijding

EMMEN Gistermiddag is een 29-jarige inwoner van Barger-Compascuum gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed op de Phileas Foggstraat en bij de kruising met de Albatrosstraat kreeg hij geen voorrang van een truck met oplegger, bestuurd door een 40-jarige man uit het Duitse Geeste. De 29-jarige bestuurder raakte gewond en is met rug- en nekklachten overgebracht naar het Scheperziekenhuis. Zijn personenauto raakte zwaar beschadigd.

EMMEN Op de N34 raakte gistermiddag een 22-jarige inwoner van Denekamp gewond bij een eenzijdige aanrijding. De man reed met zijn bestelbus over de N34 en kwam ter hoogte van het tankstation in de berm. Het gelukte hem niet om hieruit te komen en kwam tot stilstand tegen de betonnen voet van een reclamezuil. Door de aanrijding bekwam hij een hoofdwond en is voor onderzoek overgebracht naar het Scheperziekenhuis.
Inbraak in woning

BORGER Een bewoner van een woning aan de Hoofdstraat bemerkte gisteravond bij thuiskomst dat er bij hem was ingebroken. De daders waren binnengekomen door een raam aan de achterzijde. De gehele woning werd nagenoeg doorzocht. Vermist worden een magnetron, een leren jas, een portemonnee met wat kleingeld, een paar ringen en een gsm. Niet geheel duidelijk is wanneer er ingebroken is, omdat de bewoner een paar dagen afwezig is geweest.
Met mes in rug gestoken

EMMEN Gistermiddag is een 40-jarige inwoner van Emmen met een mes in zijn rug gestoken. Aan de Dorpsstraat in Emmen ontstond onenigheid tussen het slachtoffer en de ex van zijn vrouw, een 29-jarige inwoner van Emmen. Tijdens deze onenigheid werd de 40-jarige man met een mes in zijn rug gestoken. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij huiswaarts keren. De dader werd niet direct gevonden, maar deze heeft zich rond middernacht aan het politiebureau in Emmen gemeld. Hij is ingesloten en het onderzoek zal vandaag worden voortgezet. Brand

ASSEN Gisteravond ontstond er aan de Dennenweg brand in een tuintractor. De brandweer kwam ter plaatse om de zaak te blussen. Door de brand in de tractor brandde er ook een aanhangwagen, die er naast stond, geheel uit. Ook de overkapping waaronder de goederen stonden, leed schade. Brandstichting wordt niet uitgesloten.