Gemeente Middelburg

Afdeling Communicatie
Postbus 6000
4330 LA Middelburg
tel. 0118-675450
fax 0118-675452

P E R S B E R I C H T
26 april 2002

Tunnel wordt aangesloten op Segeerssingel

De werkzaamheden aan de fiets- en voetgangerstunnel vorderen gestaag. Deze week is het asfalt aangebracht en nu kan de verdere afbouw beginnen. Eerst wordt de aansluiting van de tunnel op de Segeerssingel verbeterd.

Het komt er op neer dat de hobbel in de weg wordt verlaagd. Hiervoor moet de Segeerssingel ter hoogte van de tunnel deels worden herstraat. Ook de parkeervakken, voetpaden en een klein stukje van de Segeersweg worden herstraat. De aanvang van het werk staat gepland voor woensdag 1 mei. De klus zal naar verwachting vijftien werkdagen duren zodat alles voor 25 mei is afgerond. In de eerste drie weken wordt de Segeerssingel herstraat en in de laatste week worden de voetpaden en de parkeerplaatsen hersteld.

Voor het verkeer heeft dit tot gevolg dat de eerste drie weken (tot 18 mei) de Segeerssingel is afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers kunnen afstappen en over het voetpad lopen. De bewoners aan de Segeersweg kunnen met de auto via de Briljant de Segeerssingel bereiken. Enige overlast door deze werkzaamheden is niet te vermijden maar getracht zal worden die tot een minimum te bepreken.