Ingezonden persbericht


Interwoven brengt PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations

Utrecht, 2 mei 2002 - Interwoven (Nasdaq: IWOV), wereldwijde aanbieder van Enterprise Content Managament-software, brengt haar PR-belangen voor de Benelux onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR.

Interwoven levert een complete op XML gebaseerde productreeks voor de content-infrastructuur van bedrijven uit een groot aantal sectoren. Het product TeamSite vormt de basis van de productlijn voor content management. Daarnaast levert Interwoven content intelligence-mogelijkheden met MetaTagger en ondersteunt het organisaties bij content-distributie met OpenDeploy. De oplossingenreeks van Interwoven beheert alle kritische bedrijfsmiddelen, zoals documenten, XML/HTML, rich media, applicatiecodes en operationele data, en staat bekend om zijn schaalbaarheid. De Content Infrastructure-oplossing integreert naadloos met alle bekende applicatie- en transactie-infrastructuur-producten van bedrijven als ATG, BEA, IBM en TIBCO.

Interwoven heeft technologische samenwerkingsverbanden met onder andere BEA, IBM, Oracle, SAP Portals, Siebel en Sun Microsystems, en met systems integrators als Accenture, Cap Gemini Ernst & Young en PricewaterhouseCoopers.

Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Interwoven, kunt u een reply geven op deze e-mail en uw verzoek zenden naar Lammers van Toorenburg Benelux PR. U kunt onder aan in deze e-mail de informatievoorziening van uw voorkeur aangeven. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Interwoven
Interwoven (IWOV) is een wereldwijde speler op de markt van Enterprise Content Management Software. Interwoven levert een complete op XML gebaseerde productsuite voor de content-infrastructuur van alle denkbare bedrijven. Onderdelen van deze suite zijn content-aggregatie, content collaboration, content management, content intelligence en content-distributie. Interwoven is de de facto standaard voor meer dan 900 internationale bedrijven, waaronder ABN AMRO, British Airways, Cisco Systems, General Electric en General Motors, Philips. Interwoven heeft ruim 850 medewerkers wereldwijd, van wie 120 in EMEA. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Ascot in het Verenigd Koninkrijk. De Europese vestigingen staan in Parijs, München, Utrecht, Madrid en Stockholm.