BedrijfsautoRAI

2-5-2002

65 Iveco Dailys voor UPS Nederland

Recent werden aan de firma UPS de eerste tien uit een reeks van 65 nieuwe Iveco Dailys geleverd. Zij zullen worden ingezet door heel Nederland vanuit één van hun zes vestigingen.

United Parcel Service levert al sinds 1907 wereldwijd pakketjes af en gebruikt hiervoor een gestandaardiseerd voertuig, in lijn met de filosofie van UPS, om als één gezicht naar buiten te komen. Om aan de Europese reglementering te kunnen voldoen werd er gebruik gemaakt van de Daily Paravan 65C15 die, conform deze filosofie, werd opgebouwd in Duitsland door de firma Sommer.Deze 65 voertuigen maken deel uit van een Europees order van 336 Dailys.

Het Daily chassis leent zich bij uitstek om te worden opgebouwd naar de wensen van de klant. Zo werden bij de firma Sommer de voertuigen voorzien van een makkelijke instap en een ruime doorloop naar achteren Dit te samen met het hoge laadvermogen en de economische 2,8 liter, 147 pk motor waren de belangrijkste redenen voor de aankoop.

Dhr H. Kamaraad, General Manager UPS Nederland en dhr. H. Eelman, Fleetmanager UPS Nederland, kregen uit handen van Henk van den Broek, Fleet Sales Manager Iveco Benelux, de sleutels overhandigd van de tien nieuwe aanwinsten.