Gouda, 2 mei 2002

Start met een spectaculaire zomeractie naar de Malediven

Start looft veel verre reizen uit in haar zomeractie die garant staat voor extra veel vacatures. Op safari in Kreta, duiken op de Malediven, eilandhoppen in Griekenland. Een baan via Start kan een heerlijke vakantie opleveren. Het enige wat een werkzoekende hoeft te doen is een origineel antwoord geven op de vraag "welke baan brengt jou naar de Malediven..?"

Aanbod zomervacatures

In de zomerperiode heeft Start altijd extra vacatures. Deze vacatures ontstaan doordat het vast personeel van veel bedrijven en instellingen met vakantie gaat. Toch moet het werk gedaan worden. Vandaar dat bedrijven uit verschillende branches en sectoren vacatures melden aan Start. Zowel voor verpleegkundigen, productiemedewerkers als horeca-medewerkers. Voor administratief werk, werk in de bouw, transport en logistiek of in de technische, grafische of audiovisuele wereld. Voor lager geschoolden, HBO'ers en academici.

Vakantiewerk

In de maanden juni, juli en augustus gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar vakantiewerk. Vooral voor taken waarvoor geen speciale vakkennis of vaardigheden noodzakelijk is gaat deze groep jonge mensen op banenjacht. Wanneer je vakantiewerk zoekt hoef je echt niet alle bedrijven in de omgeving langs. Je loopt even binnen bij Start en je hebt zo een leuke baan te pakken.

Schrijf je nu in

Honderden bedrijven hebben inmiddels hun vacatures bij Start gemeld. Wanneer je je nu al in schrijft bij Start en je wensen kenbaar maakt, vergroot dit je kans op een passende baan. En of je nu op zoek bent naar leuk vast werk of een tijdelijke of vakantie baan. Iedereen die in de maanden juni, juli en augustus voor Start werkt kan mee doen met de zomeractie. De actievoorwaarden kun je ophalen op de vestiging of surf naar www.start.nl.

Start weet hoe het werkt

Werken via Start betekent dat je verzekerd bent van het correcte salaris conform CAO en alle bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, vakantiedagen e.d. Ook de inhouding en afdracht loonheffing en sociale premies regelt Start. En werk je maar een paar weken per jaar dan kan Start er zelfs voor zorgen dat je meteen al minder belasting betaalt. Bij de berekening van je loon wordt dan namelijk rekening gehouden met de teruggave van je belasting.