RAI VERENIGING

BOVAG-RAI

Persbericht

BOVAG en RAI Het Kwartje valt

BOVAG en RAI hebben er voor gekozen om hun kritiek op het verkeer- en vervoersbeleid van het Paars Kabinet te vervatten in een stripadvertenties. De eerste advertentie heeft als titel 'Het kwartje valt' meegekregen. In trefzekere tekeningen worden de bezwaren van de twee belangenorganisaties neergezet. De stripadvertentie wordt op 6 mei geplaatst in NRC/Handelsblad en op 7 mei in De Telegraaf. Een tweede advertentie wordt vlak voor de verkiezingen in dezelfde kranten geplaatst. Het thema van deze tweede strip:
De voorbereidingen op het lijsttrekkersdebat van 14 mei a.s. 17)BOVAG en RAI pleiten ervoor dat het komende kabinet serieus werk maakt van de verbetering van de bereikbaarheid in ons land. Te lang heeft de Haagse politiek de zaken
op haar beloop gelaten, met alle gevolgen van dien. Zowel in het openbaar vervoer als op
de weg is er sprake van een verslechterde situatie. Maar ook voor de fietser is er te weinig gedaan aan zaken als stallingmogelijkheden, nieuwe fietspaden en het oplossen van de fietsdiefstallen. De Nederlandse economie en de Nederlandse burger hebben dringend behoefte aan een echte aanpak van de problemen.

De stripadvertentie, die in opdracht van BOVAG en RAI is gemaakt, is een idee van Arne Daalder van het communicatiebureau 10Wizards te Amsterdam. De tekeningen zijn van de hand van Theo van den Boogaard.

Einde bericht

Voor meer informatie
RAI Vereniging, Cees Boutens, tel. 020-504 4949 of 06-53 212 633 BOVAG, Rob Boon: 030-6595340 of 06-51383309


02 mei 02 12:31