Gemeente Zwolle

Herbestratingwerkzaamheden Zwolle Zuid Datum uitgave: 26-04-2002
Onderwerp :Verkeer en vervoer
Vanaf woensdag 1 mei aanstaande start de gemeente Zwolle met herbestratingwerkzaamheden in Zwolle Zuid. De Luteynmarke, Stegginkmarke, Sichtermanmarke en de Von Piekartzmarke krijgen nieuwe bestrating. Naar verwachting zijn de werkzaamheden maandag 6 mei 2002 afgerond.

Van woensdag 1 mei op donderdag 2 mei wordt de in- en uitritconstructie van de Luteynmarke met de Commissarislaan aangepast. De huidige tegels worden dan vervangen door een kleinere variant. Van donderdag 2 mei tot en met maandag 6 mei worden de aansluitingen van de Stegginkmarke en de Sichtermanmarke met de Van Nispensingel van nieuwe bestrating voorzien. Ook de aansluiting van de Von Piekartzmarke met de Commissarislaan wordt gedurende deze dagen opnieuw bestraat.

Gevolgen doorgaand verkeer
De aansluiting van de Luteynmarke met de Commissarislaan is tijdens de werkzaamheden op 1 en 2 mei niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt via het tegelpad naar de Oldeneelweg omgeleid. Dit pad ligt tussen de Luteynmarke 36 en 38. De paal op het tegelpad wordt daartoe verwijderd.
Het verkeer op de Stegginkmarke, Sichtermanmarke en Von Piekartzmarke is tijdens de bestratingwerkzaamheden gestremd. Het verkeer wordt daarom via borden omgeleid.

Bron: Afdeling Communicatie
Datum van 01-05-2002 tot 07-05-2002