PERSBERICHT
02/05/2002

GANDA HAM
Belgische delicatesse in de Nederlandse keuken..

De ambachtelijk geproduceerde Ganda Ham past in diverse zomerse gerechten. Of het nu een culinaire topprestatie betreft of een snel tussendoortje. Bovendien is Ganda Ham een gezonde delicatesse. Het varkensvlees wordt bewerkt met zeezout en gedroogd. Negen maanden lang. Verder niets. Er komen geen smaak- of kleurstoffen aan te pas. Daardoor bevat Ganda Ham ook weinig vet en heeft ze een laag cholesterolgehalte.

Adviesprijs: ¤ 2,30 per 100 gram (verkrijgbaar via meer dan 14.000 verkooppunten in Nederland, onder andere de Keurslagers, Ven en ISPC)

...en op de Nederlandse buis

Meer weten over de ambachtelijke bereidingswijze van Ganda Ham? Kijk op 5, 12 of 19 mei rond 18.25 uur tussen de programma's 'Beeldenstorm'en 'AVRO close up' naar Nederland 1 voor een twee minuten durende reportage.

Ook speelt Ganda Ham een rol in Big Diet......Kok Albert maakt in een van de komende afleveringen een recept met Ganda Ham klaar voor de deelnemers.

Voor meer informatie zie www.ganda.be of de achtergrond informatie op culiagenda.nl
Deze site heeft meer achtergrondinformatie over onder andere de onstaanswijze, de bereidingswijze en geeft rechtenvrije recepten.