PERSBERICHT
02/05/2002
GANDA HAM
Belgische delicatesse in de Nederlandse keuken..
De ambachtelijk geproduceerde Ganda Ham past in diverse zomerse
gerechten. Of het nu een culinaire topprestatie betreft of een snel
tussendoortje. Bovendien is Ganda Ham een gezonde delicatesse. Het
varkensvlees wordt bewerkt met zeezout en gedroogd. Negen maanden
lang. Verder niets. Er komen geen smaak- of kleurstoffen aan te pas.
Daardoor bevat Ganda Ham ook weinig vet en heeft ze een laag
cholesterolgehalte.
Adviesprijs: ¤ 2,30 per 100 gram (verkrijgbaar via meer dan
14.000 verkooppunten in Nederland, onder andere de Keurslagers, Ven en
ISPC)
...en op de Nederlandse buis
Meer weten over de ambachtelijke bereidingswijze van Ganda Ham? Kijk
op 5, 12 of 19 mei rond 18.25 uur tussen de programma's
'Beeldenstorm'en 'AVRO close up' naar Nederland 1 voor een twee
minuten durende reportage.
Ook speelt Ganda Ham een rol in Big Diet......Kok Albert maakt in een
van de komende afleveringen een recept met Ganda Ham klaar voor de
deelnemers.
Voor meer informatie zie www.ganda.be of de achtergrond informatie op
culiagenda.nl
Deze site heeft meer achtergrondinformatie over onder andere de
onstaanswijze, de bereidingswijze en geeft rechtenvrije recepten.