CLUBMESSAGE

SMSen in het stadspark van Breda.

PERSBERICHT

Betreft: SMSen in het stadspark van Breda

Titel: Breda viert haar 750 jarig bestaan met de bouw van het tijdelijke interactieve paviljoen: 'Topolis'.

Inhoud:

Afgelopen zondag 28 april is Topolis feestelijk geopend. Het eerste SMS berichtje werd verstuurd door Ruth Giebels, projectcoördinator Valkenberg Festival. Een jaar geleden werd het initiatief genomen om een bijzonder paviljoen te bouwen in het kader van Breda 750. Inmiddels is Topolis, de toren in het Valkenbergpark, een feit.

Het bouwwerk staat er tijdelijk. In september wordt het geheel namelijk weer afgebroken. De toren kwam tot stand door een unieke samenwerking van zo'n 160 bedrijven uit de regio Breda.

In Topolis worden de komende 6 maanden diverse activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten bestaan onder anderen uit comedy avonden, forumdiscussies, kunst en muziek.

Om de interactiviteit tussen de bezoekers te verhogen zijn op de buitengevel van Topolis en binnen grote schermen bevestigd. 'Op deze schermen is onze SMS CHAT te zien' zegt Gilbert Gooijers van ClubMessage. Voorbijgangers en bezoekers kunnen door het sturen van een SMS bericht naar het Topolis nummer: 06-20223333 hun SMS bericht laten afbeelden op de schermen. 'Zo kan iedereen zijn mening laten zien en interactief meedoen met de activiteiten'. Topolis is er immers voor en door Bredanaars.

Op de schermen zal naast de SMS berichten ook kunst vertoond worden. Kunstenaars uit regio Breda kunnen hun kunstwerken digitaal aanleveren via de website van Topolis, www.topolis.nl. Zo zal Topolis werkelijk de spiegel van de stad worden.

De Topolis SMS CHAT is opgezet door ClubMessage BV. ClubMessage is een SMS service provider en is actief op het gebied van marketing en nieuwe media. 'Naast onze landelijke SMS diensten is het ook leuk om een SMS project op te kunnen zetten voor je eigen stad' aldus Gilbert.

Noot voor de redactie,