Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 2-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

GESTOLEN AUTO IN BRAND GESTOKEN (Boxtel)

Van woensdag op donderdag is op de Sint Michielsgestelseweg in Vught een brandende auto aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de auto was gestolen. De brandweer heeft de auto geblust. De eigenaar, een 22-jarige inwoner uit Beek en Donk parkeerde zijn auto gisteren-avond aan de Rozengaard in Boxtel en ontdekte na een telefoontje van de politie dat zijn auto vannacht was gestolen en deed aangifte. Het voertuig brandde geheel uit.

AUTO-INBRAKEN PREVENTIE (Sint Oedenrode)

Van woensdag op donderdag heeft de politie op de Streepenstraat, Kloosterdreef, Laan van Mariëndael, Slotakkerstraat en de Jonker Marcus van Gerwenlaan in Sint-Oedenrode een actie ter voorkoming van auto-inbraken gehouden. In de straten werden 126 autos gecon-troleerd, in 20% van de gevallen bevonden zich waardevolle voorwerpen in de voertuigen. Alle autos zijn van een zogenaamd preventiebriefje voorzien.

OVERTREDING WET MILIEUBEHEER (Middelrode)

Donderdagmiddag is proces-verbaal voor de Wet Milieubeheer opgemaakt tegen een bedrijf aan de Haffertsestraat in Middelrode. Werknemers van het bedrijf verbrandden daar in de open lucht in strijd met genoemde wet plastics en kunststoffen. Tegen de eigenaar van het bedrijf is proces-verbaal opgemaakt.