Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 1-05-2002 2e Persbericht van woensdag 1 mei 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Gestolen auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Generaal Marshallweg een blauwe Volkswagen Golf met het kenteken HB-JB-21 gestolen.

Someren: Bromfietser gewond
Een 64-jarige bromfietser uit Someren is woensdag om 11.50 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Witvrouwenbergweg. De man reed over de Kanaalstraat en stak bij de fietsoversteekplaats de Witvrouwenbergweg over. Hij reed hierbij door rood licht. Een 35-jarige automobilist uit Someren had groen en reed hem aan. De bromfietser is met een hoofdwond en een hersenschudding in het St. Annaziekenhuis opgenomen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Europalaan is woensdag tussen 9.00 en 11.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 388 passerende voertuigen reden er 40 te hard. De snelste reed 74 km/u. terwijl 50 toegestaan is.

Maarheeze: Vermiste vrouw terecht
De sinds 22 april vermiste 37-jarige vrouw uit Maarheeze is gezond en wel terug gekeerd naar haar woning. Zij had zich de afgelopen schuil gehouden in een boerenschuur en was op eigen gelegenheid naar huis teruggekeerd.

Deurne: Aanhouding na winkeldiefstal
Vanmiddag om 16.37 uur is op de Helmondsingel een 61-jarige Helmondse vrouw aangehouden. Zij wordt ervan verdacht kort ervoor uit een winkel aan de Stationsstraat een halsketting en twee busjes deodorant weggenomen te hebben. De vrouw na verhoor heengezonden.

Budel Schoot: Snelheidscontrole
Op de Grootschoterweg is vanmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur een snelheidscontrole gehouden. 5 van de 136 gecontroleerde voertuigen reden er sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/u.