Skate mee met de KNSB op het TT-circuit Assen KNSB

Hoogland, 22 april 2002

Op donderdag 2 mei 2002 organiseert de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond voor de tweede keer een Skate- en Skeelertocht op het TT-circuit van Assen. Alle skaters en skeeleraars van jong tot oud zijn dan van harte welkom om op het unieke en vooral veilige TT-circuit een recreatieve en/of sportieve prestatie te komen leveren. De prachtige ambiance van dit circuit alsmede de goede faciliteiten voor de sporters maken dat het een heerlijk dagje uit wordt.

Er worden deze dag (in de meivakantie!) drie sportieve activiteiten gehouden: een ploegen-tijdrit, een Mini-Elfstedentocht en als afsluitend hoogtepunt van de dag de grote recreatieve KNSB Skatetoertocht.
Starttijden:
10.30 uur: Ploegentijdrit voor clubteams
12.00 uur: Mini-Elfstedentocht voor jeugd en beginners 13.00 uur: Grote KNSB skatetoertocht voor het hele gezin 17.00 uur: Einde alle activiteiten

Dus wilt u in de meivakantie een heerlijk dagje uit met het hele gezin, kom dan zeer zeker een bezoek brengen aan het unieke en vooral veilige TT-circuit te Assen. De toegang is voor iedereen gratis. Aan deelname bovengenoemde activiteiten zijn kosten verbonden, behalve aan de Mini-Elfstedentocht.