RANDSTAD NEDERLAND

Randstad start vandaag reclame offensief

'Oscar winnaar regisseert commercial'

Op de Dag van de Arbeid lanceert Randstad Nederland haar nieuwe reclamecampagne. Het thema van de campagne luidt: 'Mede mogelijk gemaakt door Randstad'. Het thema laat zien dat Randstad deel uitmaakt van alle facetten van de Nederlandse economie. Overal waar gewerkt wordt, werken mensen vaak via Randstad. De campagne omvat zowel televisie, radio als print uitingen. De televisiecommercials zijn geregisseerd door Oscar winnaar Mike van Diem.

Jan Vermeulen, algemeen directeur van Randstad Nederland: 'Randstad helpt bedrijven en instellingen met oplossingen voor continuïteit en mobiliteit. Randstad maakt het mede mogelijk dat er chauffeurs zijn in het openbaar vervoer. Dat ziekenhuizen functioneren en dat de groente van de veiling bij de groenteboer komt te liggen. Maar ook dat de schoolboeken deze zomer klaar voor verzending staan. Het klinkt allemaal zo gewoon, maar eigenlijk is onze dienstverlening heel bijzonder. En dat maken flexwerkers en onze eigen mensen mede mogelijk.'

De campagne 'Mede mogelijk gemaakt door Randstad' is gemaakt door reclamebureau Ubachs Wisbrun. De komende drie weken worden twee televisiecommercials en elf radiocommercials zeer frequent uitgezonden.