Ingezonden persbericht


PERSBERICHT ANTIQUARISCHE BOEKENMARKT HEEMSTEDE

Op zondag 28 april 2002 van 10.00 17.00 uur is er een antiquarische boekenmarkt te Heemstede. Els van den Akker, bekend van de boekenkraam op de weekmarkt te Heemstede, is de organisatrice van deze markt in 2e hands en zeldzame boeken. Was vorig jaar deze openluchtmarkt op de Provincienlaan, dit jaar is het Centrum van Heemsrtede en met name de Jan van Goyenstraat de plaats, waar ruim vijftig Nederlandse antiquaren een grote keuze interessante en bijzondere boeken aanbieden.

Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken,boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, enz. Gewoon te veel om op te noemen. Els van den Akker : Ik denk dat veel boekensnuffelaars deze dag in Heemstede juist datgene kunnen vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam.

Zeer tevreden is Els met betrekking tot de nieuwe lokatie dit jaar, de Jan van Goyenstraat, en dat alle winkels nu zijn geopend. Was de eerste markt vorig jaar reeds een succes voor bezoekers en deelnemers, dit jaar belooft de Boekenmarkt in het Centrum een ware publiekstrekker te worden mede door de grandioze medewerking van de Winkeliersvereniging in verband met de zondagsopening voor alle winkels. Een groot aantal bezoekers zullen er zeker voor zorgen dat zowel winkeliers als standhouders hun beste beentje gaan voorzetten op deze 28 april.

Als het weer ook nog wil meewerken wordt dit een prachtig evenement voor Heemstede en omgeving, dat zeker veel belangstelling verdient. Het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur op deze exclusieve Boekenmarkt een kijkje te nemen.

Datum : zondag 28 april 2002 Plaats : Centrum Heemstede Jan van Goyenstraat Tijd : 10.00 - 17.00 uur

Inlichtingen : Els van den Akker : tel.: 020- 4020471 of 06-51768845

foto's verkrijgbaar bij de organisatoren