Gemeente Weerselo

Datum plaatsing: 25 april 2002

GEMEENTEHUIS EN WERKLOCATIES GESLOTEN

In verband met een personeelsbijeenkomst zijn het gemeentehuis te Denekamp en de werklocaties te Weerselo en Ootmarsum (inclusief de gemeentewerven) op

Vrijdag 26 april a.s. tot 11.30 uur gesloten

Voor een afspraak met de wethouders Van Zuilekom, Mentink-Groener of Snijders-Geelink kunt u contact opnemen met Estelle Vultink, telefoonnummer: 0541- 854109.
Tijdens kantooruren kunt u klachten i.v.m huisvuilinzameling, ongediertebestrijding, onderhoud groen en bestrating enz. melden onder telefoonnummer 854276.
Maandag 29 en dinsdag 30 April zijn het gemeentehuis te Denekamp en de werklocaties te Weerselo en Ootmarsum de gehele dag gesloten.


nummer doorgeven.

K.C. A. INZAMELING, Denekamp, Noord- Deurningen, Agelo, Oud- Ootmarsum,Tilligte,Lattrop De chemokar zal vrijdag a.s. weer de ronde doen door een deel van de gemeente. Klein chemisch afval kan ook ingeleverd worden op de De inzameling in alle zes dorpen is dus vrijdag 26 APRIL a.s

Lattrop - Gasterij De Smid 8.30 - 9.15
Tilligte - parkeerplaats gymzaal 9.30 - 10.15
Oud Ootmarsum - café Oald Oatmöske 10.30 - 11.15 Agelo - school 11.30 - 12.00
Denekamp - markt 13.00 - 13.45
Denekamp - gebouw Thuiszorg 14.00 - 14.45
Denekamp - gymzaal Veldkamp 15.00 - 15.45
Noord Deurningen - school 16.00 - 16.45
OPHALEN HUISVUIL 30 APRIL Het ophalen van het huisvuil ( grijze containers) van dinsdag 30 april (Koninginnedag ) a.s. vervalt op die dag. In plaats daarvan wordt het huisvuil van 30 april op zaterdag 27 april opgehaald.

U wordt verzocht op deze gewijzigde datum tijdig uw container, dus vanaf 7.30 uur aan de openbare weg te zetten, zodat u niet het risico loopt dat de bak niet geledigd wordt

GEMEENTE DENEKAMP SCHAKELT OVER OP STEMMEN PER STEMMACHINE

Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 15 mei a.s. zullen de kiesgerechtigde inwoners in de gemeente Denekamp hun stem uitbrengen per stemmachine. In de per 01-01-01 heringedeelde gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo werd gestemd per stembiljet. Door de komst van stemmachines is tevens het aantal stembureaus verminderd.

Toelichting:
In de voormalige gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo was al geruime tijd de wens aanwezig het stemmen voor de verkiezing van de gemeenteraad, provinciale staten, de Tweede kamer en het Europees Parlement per stemmachine te laten geschieden. Zoals dat voor meerdere zaken heeft gegolden is de finale beslissing tot aanschaf van stemmachines uitgesteld tot na de feitelijke datum van invoering van de gemeentelijke herindeling in Twente, zijnde 1 januari 2001.
Inmiddels zijn de stemmachines aangeschaft en kunnen de inwoners van de nieuwe gemeente Denekamp bij de eerstvolgende verkiezingen - op 15 mei as. voor de Tweede Kamer - per stemmachine hun stem uitbrengen. Er zijn afgerond 19.000 kiesgerechtigden.

De voordelen van het stemmen per stemmachine wegen ruimschoots op tegen de kosten daarvan. Tot de voordelen mogen worden gerekend:


* minder papier (geen stembiljetten);

* minder stembureaus, de voormalige gemeenten kenden tesamen 22 stembureaus. Dit aantal is gereduceerd tot 15;
* een snellere verwerkingsmogelijkheid van de resultaten per stembureau en daardoor het sneller beschikbaar zijn van de uitslag, temeer nu de openingstijden van de stembureaus zijn verlengd van 07.30 uur tot 21.00 uur;

* minder assistentie bij het tellen van de stemmen en een verminderde kans op het maken van fouten bij de telling.

De kosten van aanschaf van de 15 benodigde stemmachines hebben (afgerond) 64.000,-- bedragen. Zoals aangegeven is het aantal stembureaus verminderd. De voormalige gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo kenden gezamenlijk 22 stembureaus. Er zijn 7 stembureaus opgeheven. Op 15 mei a.s. kunnen de kiesgerechtigden hun stem uitbrengen in het op de persoonlijke oproepingskaart aangegeven stembureau. Deze stembureaus zijn:


1. Gemeentehuis Denekamp;

2. Openbare Basisschool Dr. M.L. Kingschool Denekamp;
3. Verpleegcentrum Twente Oost Denekamp;

4. Kantine Openbare Werken gemeentewerf Denekamp;
5. R.K. Willibrordusschool Noord Deurningen;
6. Gasterij de Smid Lattrop;

7. Cafe Haamberg Tilligte;

8. Cafe Groot Agelo, Agelo;

9. Bejaardencentrum Huize St. Jozef, Weerselo;
10. Gemeenschapscentrum 't Trefpunt Weerselo;
11. Cafe Bruins Saasveld;

12. Parochiehuis Rossum;

13. R.K. Basissschool Willibrordus Deurningen;
14. Radboudzaal Ootmarsum;

15. Sporthal de Schalm Ootmarsum.

STEMMEN IN EEN STEMBUREAU NAAR KEUZE

De burgemeester van Denekamp maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 15 mei 2002 een kiezer is toegestaan zijn/haar stem uit te brengen in een stembureau naar keuze.

Daarbij gelden de volgende bepalingen.

A. SCHRIFTELIJKE AANVRAAG


1. Bij Bureau verkiezingen van de gemeente zijn kosteloos formulieren verkrijgbaar voor verzoekschriften om in een stembureau naar keuze aan de stemming te mogen deelnemen.

2. Het verzoekschrift, alsmede de oproepingskaart (indien reeds verstrekt), moeten uiterlijk op de veertiende dag voor de verkiezing, door de kiezer worden ingediend bij de burgemeester van de gemeente, waar hij/zij op dinsdag 2 april 2002 als kiezer is geregistreerd.

3. Het verzoek wordt niet ingewilligd, wanneer het de verzoeker is toegestaan om bij volmacht aan de stemming te mogen deelnemen.
4. Bij inwilliging van het verzoek wordt de beslissing op de oproepingskaart gesteld, die daardoor wordt omgezet in een kiezerspas.

B. MONDELINGE AANVRAAG


1. De kiezer dient hiertoe, na ontvangst van de oproepingskaart, doch uiterlijk op de vijfde dag voor de verkiezing de oproepingskaart over te leggen bij Bureau verkiezingen van zijn/haar woonplaats op dinsdag 2 april 2002.

2. Bij inwilliging van het verzoek wordt de beslissing op de oproepingskaart gesteld, die daardoor wordt omgezet in een kiezerspas.

Nadere inlichtingen worden verstrekt door Bureau verkiezingen, Kerkplein 1, Ootmarsum, telefoon: 854312 of 854311.

STEMMEN BIJ VOLMACHT

De burgemeester van Denekamp maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 15 mei 2002 een kiezer is toegestaan bij volmacht te mogen stemmen. Daarbij gelden de volgende bepalingen.

MACHTIGING DOOR SCHRIFTELIJKE AANVRAAG


1. Bij Bureau verkiezingen van de gemeente zijn kosteloos formulieren verkrijgbaar voor de verzoekschriften om bij volmacht te mogen stemmen.

2. Het verzoekschrift moet uiterlijk op de veertiende dag voor de verkiezing, door de kiezer worden ingediend bij de burgemeester van de gemeente, waar hij/zij op dinsdag 2 april 2002 als kiezer is geregistreerd.

3. Het verzoek wordt niet ingewilligd wanneer het aan de verzoeker is toegestaan om in een stembureau naar keuze aan de stemming te mogen deelnemen.

4. Degene die zich bereid heeft verklaard als gemachtigde op te treden, moet op dinsdag 2 april 2002 als kiezer zijn geregistreerd.

5. Bij inwilliging van het verzoek ontvangt de gemachtigde een volmachtbewijs. De volmachtstem dient tegelijk met de eigen stem te worden uitgebracht.

MACHTIGING DOOR OVERDRACHT VAN DE OPROEPINGSKAART


6. De kiezer kan ook, in plaats van een verzoekschrift in te dienen, na ontvangst van de oproepingskaart, tot en met de dag van de stemming, zelf een andere kiezer machtigen voor hem/haar te stemmen. Dit geschiedt door de oproepingskaart aan die kiezer over te dragen.

7. Een op deze wijze aangewezen gemachtigde moet op dinsdag 2 april 2002 in hetzelfde stemdistrict als kiezer zijn geregistreerd die de volmacht geeft.

8. De aldus gemachtigde kan de volmachtstem uitsluitend tegelijk met zijn/haar eigen stem, in het stemdistrict waar hij/zij staat ingeschreven, uitbrengen.

9. kiezer mag niet meer dan 2 (twee) volmachten aannemen. Een volmachtgever is niet bevoegd de volmacht in te trekken of zelf aan de stemming deel te nemen.

Nadere inlichtingen worden verstrekt door Bureau verkiezingen, Kerkplein 1, Ootmarsum, telefoon: 854312 of 854311. Gemeenteraad
De gemeenteraad komt deze week, donderdag 25 april a.s. om 20.00 uur in vergadering bijeen U bent van harte welkom om vanaf de publieke tribune de beraadslagingen bij te wonen De agendapunten hebben reeds vermeld gestaan in de Dinkelland Visie van 18 april jl behalve onderstaande toegevoegde punten. RUIMTELIJKE ORDENING
Vrijstellingen op grond van de Wet o0 de Ruimtelijke Ordening en van bestemmingsvoorschriften: Ingediende bouwaanvragen afwijkende van het bestemmingsplan bij Burgemeester en Wethouders:
* Het bouwen van 4 woningen aan de Kerkepad 19, 21, 23 en 25 in Tillligte (20020090).
Het bouwplan wijkt af van het bestemmingsplan "Tilligte 1998", aangezien de goothoogte minder bedraagt dan 4 meter. Burgemeester en Wethouders zijn voornemens de realisering van het bouwplan mogelijk te maken door vrijstelling te verlenen op grond van artikel 3, lid C, sub 1a van het bestemmingsplan.


* Het bouwen van een werktuigenberging aan de Wiemselweg 24 - 26 in Oud Ootmarsum (20020219).
Het bouwplan wijkt af van het bestemmingsplan "Buitengebied", aangezien de maximale goothoogte wordt overschreden. Burgemeester en Wethouders zijn voornemens de realisering van het bouwplan mogelijk te maken door vrijstelling te verlenen op grond van artikel 3, lid C, sub 1a van het bestemmingsplan.


* Het bouwen van een erker aan de Hopmanstraat 11 in Denekamp (20020160).
aangezien de bouwgrens wordt overschreden.
Burgemeester en Wethouders zijn voornemens de realisering van het bouwplan mogelijk te maken door vrijstelling te verlenen op grond van artikel 27, lid 4, sub C van het bestemmingsplan.


* Het bouwen van een woonhuis aan de Sombeekweg 1 in Denekamp (20020122).
Het bouwplan wijkt af van het bestemmingsplan "Buitengebied", aangezien de maximaal toegestane inhoud van het woonhuis, de maximale oppervlakte voor bijgebouwen en de afstand tot de weg wordt overschreden.
Burgemeester en Wethouders zijn voornemens de realisering van het bouwplan mogelijk te maken door vrijstelling te verlenen op grond van artikel 34, lid 2, artikel 10, lid D, sub 4 en artikel 33, lid 2 van het bestemmingsplan.

Deze verzoeken om vrijstelling liggen met ingang van 26-4-2002 gedurende twee weken ter inzage bij het taakveld Bouw- en woningtoezicht, locatie Weerselo. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp kenbaar maken.
Voornemen tot het verlenen van vrijstelling ex. Artikel 17 Wet op de Tijdelijke vrijstelling van bestemmingsplan ten behoeve van tijdelijke huisvesting basisscholen te Ootmarsum In verband met de realisatie van een brede school in Ootmarsum aan de Profietstraat dient in de realisatieperiode tijdelijk onderdak gevonden te worden voor de basisscholen 'n Profiet en St. Jozef. Burgemeester en wethouders hebben daarom het voornemen met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor een periode van ten hoogste drie jaar vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan voor het in gebruik nemen van de locaties Bleekstraat 14 (voormalige Welkoopwinkel) en Almelosestraat 63 (voormalig hotel "De Kuiperberg") als school.

Het vrijstellingsverzoek ligt met ingang van 26 april 2002 gedurende twee weken ter inzage bij het taakveld Ruimtelijke Ordening, locatie Weerselo. Gedurende deze termijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze omtrent dit voornemen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.
* Kerkepad 29 in Tilligte: bouwen van een woonhuis met bijgebouw;
* Hakselaar 28 in Denekamp: bouwen van een woonhuis;
* Kuiperskamp 6 in Weerselo: melding plaatsen tuinhuisje;
* Malandstraat 10 in Denekamp: vergroten van een berging;
* De Kerkuil 184 in Denekamp: vergroten van een woonhuis;
* De Wildbaan 34 in Ootmarsum: vergroten van een woning;
* Dorpermeienweg 7 in Denekamp: uitbreiden en verbouwen van een woonhuis;

* Zandhaarweg 12 en 14 in Weerselo: bouw bedrijfshal met woning en garage;

* De Voortmors 27 in Weerselo: bouw erker;
* Hakselaar 82 in Denekamp: bouwen van een woonhuis;
* Diekmanweg 14 in Denekamp: bouwen van een garage;
* Hoonhorst 29 in Lattrop: plaatsen van een dakkapel;
* Hakselaar 15 in Denekamp: bouwen van een woonhuis;
* Churchillstraat 17 in Denekamp: vergroten van een berging;
* Churchillstraat 19 in Denekamp: vergroten van een berging;
* Brandlichterweg 60 in Denekamp: uitbreiden van een woonhuis en het bouwen van een schuur;

* Zicht 10 in Denekamp: bouwen van een woonhuis;
* Beltstraat 10 in Weerselo: bouw garage-berging t.v.v. en uitbreiden woning;

* Linderdijk 5 in Rossum: bouw berging en carport en
* Abdijweg 60 in Weerselo: bouw berging.
te verlenen voor c.q. positief te reageren op:
* Hoonhorst 11 in Lattrop: bouwen van een schuur (6-6-2002);
* Het Bosman 15 in Denekamp: vergroten van een woonhuis (6-6-2002);
* Goudkampsweg 11 in Oud Ootmarsum: bouwen van een kantine/kantoor (6-6-2002);

* Bergvennenweg 41 in Lattrop: veranderen varkensschuur naar jongveeschuur (6-6-2002);

* Priorweg 9 in Denekamp: vergroten van een woning t.b.v. inwoning alsmede het verlenen van
vrijstelling van het bestemmingplan op grond van artikel 10, lid D, sub 1 (6-6-2002);

* Molenstraat 53 in Ootmarsum: vergroten van een woning alsmede het verlenen van vrijstelling
van het bestemmingsplan op grond van artikel 19, lid 3 WRO (6-6-2002);

* Oldenzaalsestraat 32 in Denekamp: verbouwen en uitbreiden van een winkel-woonhuis (6-6-2002);

* Eschgaarde 32 in Deurningen: uitbreiden woning (28-05-2002);
* Legtenbergerstraat 10 in Weerselo: bouw serre (28-05-2002);
* Haarstraat 1a in Weerselo: bouw berging en verbouw garage tot kantoorruimte (28-05-2002);

* De Hersmole 6 in Rossum: verbouwen en uitbreiden woning (28-05-2002);

* De Wanne 5 in Rossum: bouw erker en bouw berging t.v.v. (28-05-2002);

* Vliegveldstraat 2 in Deurningen: bouw kassen t.v.v. (28-05-2002);
* De Iemker 10 in Rossum: bouw erker en vernieuwen voorgevel woning (28-05-2002);

* Drosteweg 5 in Saasveld: bouw garage-berging t.v.v. (28-05-2002);
* Kuiperskamp 11 in Weerselo: melding uitbreiden woning (28-05-2002) en

* Hoge Weer 3 in Weerselo: bouw woning met garage-berging (29-05-2002).

* Goudkampsweg 11 in Oud Ootmarsum: slopen van een boerderij (06-06-2002) en

* Wilthuisstraat 8 in Deurningen: slopen woning en garage-berging (29-05-2002).

WET MILIEUBEHEER

Terinzagelegging ontwerp-besluit.

Op het taakveld milieu, locatie Weerselo ligt vanaf 26 april 2002 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, alsmede buiten kantooruren, na telefonische of schriftelijke afspraak, gedurende vier weken ter inzage het ontwerp van het besluit op de aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer van:


* G.J.H. Heerink, Laagsestraat 64 te Oud-Ootmarsum: een nieuwe, de gehele inriching omvattende vergunning voor een rundvee- en vleesvarkensbedrijf.

Bedenkingen tegen het ontwerp-besluit kunnen door een ieder gedurende vier weken tot en met 24 mei 2002 schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur. Op verzoek kan iedereen in persoon of bij gemachtigde mondeling bedenkingen inbrengen en wel op afspraak tot het einde van bovengenoemde termijn van vier weken. Indien men dat wenst worden de persoonlijke gegevens van degene die schriftelijk bedenkingen inbrengt, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk bij het gemeentebestuur worden ingediend. Alleen zij die tijdig (schriftelijk of mondeling) bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit kunnen later beroep instellen bij de Raad van State, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is
geweest (tijdig) bedenkingen in te brengen, danwel de definitieve besluitvorming afwijkt van het voornemen.

Terinzagelegging melding.

Op het taakveld milieu, locatie Weerselo ligt ter inzage de melding ingevolge art. 8.19 Wet milieubeheer van:


* De heer J.M.P. Bijen, Gammelkeresweg 3 te Deurningen in verband met het bouwen van een kapschuur op een ander locatie. Het aantal dierplaatsen wordt niet gewijzigd. Deze wijziging is in overeenstemming met de voor de inrichting verleende oprichtings-vergunning van 12 mei 1987, nr. 87.3 en de daaraan verbonden beperkingen en voor-schriften. Het college van Burgemeester en wethouders heeft besloten deze melding ingevolge art. 8.19 Wet milieubeheer te accepteren. Door ons wordt verklaard dat de voorgenomen wijziging voldoet aan art. 8.19 Wet milieubeheer en naar ons oordeel hoeft voor deze wijziging geen nieuwe vergunning te worden aangevraagd.

Belanghebbenden kunnen bezwaren met betrekking tot deze melding tot en met 4 juni 2002 zowel mondeling als schriftelijk indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Denekamp.

Festiviteiten Koninginnedag 2002 . Het bestuur van de Stichting Oranje Comité Weerselo is van plan om op 30 april 2002 diverse festiviteiten te organiseren. Burgemeester en wethouders hebben besloten tijdens deze festiviteiten de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen:


1. Door plaatsing van afzethekken in combinatie met de verkeersborden C1 uit bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV 1990), de volgende wegen of weggedeelten in beide richtingen gesloten te verklaren voor al het verkeer, behalve voetgangers:


+ van 08.00 tot 13.00 uur, de Burgemeester Scholtensplein;

+ van 12.30 tot 16.00 uur, de Weerselerveldweg, voor zover gelegen tussen de aansluiting met de Gunnerstraat en de Langedijk.

Het betreffende verkeersbesluit ligt tijdens kantooruren ter inzage bij het taakveld Civiele Werken, Burg. Scholtensplein 1 te Weerselo. Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders Inlichtingen over de procedure zijn te verkrijgen bij genoemd taakveld, tel. 584257.
* Schietvereniging Saasveld voor het houden van een oldtimerdag op 23 juni 2002 van 07.00 uur tot 17.00 uur op het terrein van 't Anker te Saasveld.

* St. Jeugdbeweging Deurningen voor het houden voor een collecte in de week van 13 oktober tot 20 oktober 2002 in Deurningen.
* Carnavalsvereniging De Keistenen voor het houden van een veiling en goederenmarkt in Agelo op zondag 23 juni 2002 van 11.00 uur tot 18.00 uur.

* Volleybalvereniging Devoko voor het organiseren van een jubileumreünie op zaterdag 15 juni 2002 van 16.00 uur tot 00.30 uur te Denekamp, sporthal Kerkeres.

* Voor het organiseren van optredens met live muziek van 20.00 uur tot 00.00 uur in het centrum van Ootmarsum na afloop van het daggebeuren op de Siepelmarkten door deelnemende horecabedrijven in de binnenstad van Ootmarsum.

* Lattrop en Breklenkamp pakt Oet voor het houden van een braderie op 14 juli 2002 van 10.00 uur tot 21.00 uur op het trainingsveld van de voetbalvereniging Dinkelland.

* Rijvereniging Ons Genoegen te Rossum voor het organiseren van een rommelmarkt op 09-05-2002 van 07.00 uur tot 17.00 uur te Rossum.
* Het houden van een verkoopactie door de muziekvereniging "Amicitia" Tilligte op zaterdag 4 mei 2002 in Tilligte.
* Het houden van een touwtrektoernooi op een perceel gelegen aan de Langkampweg te Tilligte op 2 juni 2002 van 10.00 uur tot 17.00 uur door de touwtrekvereniging Koopmanboys & -girls.
* Het houden van circusvoorstellingen van 9 tot en met 12 mei 2002 in Weerselo op het Burgemeester Scholtensplein door Circus F. Renz.

* Het houden van circusvoorstellingen op 11 en 12 juli 2002 in Ootmarsum op de stadsweide aan de Oldenzaalsestraat- Wolfsbree door Circus Bavaria.

* Het houden van diverse festiviteiten rond Koninginnedag 2002 in Weerselo door de Stichting Oranje Comite Weerselo.

COLLECTEVERGUNNING
Het college van burgemeester en wethouders heeft voor week 18, van maandag 29 april t/m zaterdag 4 mei a.s. vergunning verleend voor het collecteren door de EHBO Deurningen in het dorp Deurningen.

Kledinginzameling
Er is voor week 18, van 29 april tot en met 4 mei 2002 géén kledinginzamelingsvergunning verleend. WONINGSTICHTING St. JOSEPH, Postbus 20, 7595 ZG WEERSELO.

Voor verhuur komen beschikbaar onze woningen:


* Kuiperijstraat 6 in Rossum (ov)
Het betreft een: Eéngezinswoning met berging en tuin. Huurprijs van de woning per maand: 348,09. Per 1/7/2002 wordt de huur 358,88 per maand.
Aanvaarding: per 15 mei 2002.


* Ittersbergstraat 12 in Weerselo.
Het betreft een: ééngezinswoning met berging en grote tuin. Huurprijs van de woning per maand: 316,45. Per 1/7/2002 326,26 per maand.
Aanvaarding: per 15 juni 2002.

Uw interesse kunt u binnen één week na heden schriftelijk kenbaar maken aan het Bestuur van de Woningstichting St. Joseph. Voor nadere inlichtingen elke eerste en derde maandagavond van de maand tussen 19.00 uur en 19.30 uur op ons kantoor aan de Gunnerstraat 19 in Weerselo. Telefoon kantoor: 0541-661695.

PAPIERINZAMELING in DEURNINGEN De leden van het jeugdbestuur van DSVD zamelen zaterdag 27 april het oud papier in op de parkeerplaats bij de ABTB (Bijen) uitsluitend tussen 9.00 en 12.00 uur. Er is hulp aanwezig om de mensen te helpen bij het storten van het papier in de containers. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Scholten, telefoon: 074- 2775602 of 074- 245607 (werk).

PAPIERINZAMELING IN ROSSUM. De leden van de Ponyclub de "Veldruiters" komen zaterdag 27 april a.s. het oud papier ophalen in de kom van Rossum. De bewoners van het buitengebied kunnen het papier tot 's middags 15.00 uur naar de containers op het Thijplein brengen.