Gemeente Alphen aan den Rijn


Ontwerp "Derde wijziging bestemmingsplan Hoorn West"

Het wijzigingsplan
Het plangebied betreft het perceel Compierekade 15 te Alphen aan den Rijn

Wat houdt het wijzigingsplan in?
In het bestemmingsplan Hoorn West is het perceel Compierekade 15 opgenomen met de bestemming Kwekerij. De eigenaar van de bestaande bedrijfswoning is voornemens op dit terrein een bedrijfsruimte in de vorm van een hooiberg te bouwen ten behoeve van het bedrijf Rent a Flower. Een bedrijf dat bloemen / plantenarrangementen verkoopt en verhuurt.

Om bouwvergunning te kunnen verlenen moet de juridische bestemming worden gewijzigd. In het van kracht zijnde bestemmingsplan is de bevoegdheid opgenomen om voor dit terrein de bestemming Kwekerij te wijzigen naar de bestemming Bedrijven. Het plan "Derde wijziging bestemmingsplan Hoorn West" geeft invulling aan deze bevoegdheid.

Wanneer en waar kunt u het ontwerp-wijzigingsplan inzien? Iedereen kan het ontwerp-wijzigingsplan met ingang van 25 april 2002 twee weken inzien bij:

* het gemeentelijk informatiecentrum, stadskantoor, Castellumstraat 6 op werkdagen van 08.30- 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.30 - 20.00 uur;

* de openbare bibliotheek, Thorbeckestraat 1a;
Hoe kunt u zienswijzen kenbaar maken?
In de periode van 25 april 2002 tot en met 8 mei 2002 kan iedereen schriftelijk en gemotiveerd bedenkingen omtrent het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken.

De bedenkingen richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

Nadere informatie
Nadere informatie over het wijzigingsplan kan worden verkregen bij het gemeentelijk informatiecentrum van het stadskantoor, Castellumstraat 6.

Het informatiecentrum is tijdens bovengenoemde openingstijden telefonisch bereikbaar onder nummer 0172-481231.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 25 april 2002 laatste wijziging