PERSBERICHT
25/04/2002
Genieten van Huub Sleper's "Diner op Servies"
Al zo'n 16 jaar biedt traiteur Huub Sleper catering op een hele
persoonlijke manier met zijn "Diner op Servies". Huub's sprankelende
persoonlijkheid en betrokkenheid is in grote mate een onderscheidend
element bij het neerzetten van zijn diner- en cateringconcepten.
De setting waarin hij gasten van zijn culinaire genoegens laat genieten, is veelal authentiek, warm, sfeervol, weelderig en soms wat barok. Zijn kookstijl is Bourgondisch, Frans-Italiaans met ruime hoeveelheden. De gerechten worden geserveerd op prachtige oude en nieuwe serviezen. Een lust voor het oog; een genoegen voor de tong!
Met zijn team verzorgt Huub Sleper "Diner op Servies" voor 15 tot 200 personen en buffetten tot 350 personen. Huub werkt op een aantal vaste locaties: zijn eigen Ter Haarstraat nr. 20, Cristofori, Heren aan de Gracht, Het Grote Huis te Vogelenzang en Huis Valkenheining. Daarnaast kan hij op elke gewenste plek in Nederland cateren.
In de Ter Haarstraat is bovendien elke maand gedurende één avond de
intieme Jazzclub geopend; van 19 - 23.00 uur. Daar kunnen gasten
genieten van een heerlijk 3-gangen menu inclusief sfeervolle live
jazz-muziek voor ¤ 57.
Nieuw dinerconcept
Huub Sleper slaagt er telkens weer in met een nieuwe, verrassende
eetbeleving op niveau! Zoals nu met La Cuisine Internationale du Temps
Perdu (de internationale keuken uit vervlogen tijden). Dit thema staat
van 23 april t/m 11 mei 's avonds centraal in zijn 'restaurant' in de
Ter Haarstraat 20 centraal.
De sfeer in het restaurant is modern-barok, intiem en met frisse
kleuren. De gerechten komen uit de tijd van Claude Monet, Toulouse
Lautrec (Moulin Rouge), Marcel Proust, Auguste Renoir, naar originele
recepturen van culinaire beroemdheden als Escoffier en Antonin Carême.
De recepten zijn in een modern, eigentijds jasje gestoken (puur,
natuurlijk en gezond).
Op de kaart staan onder meer 'snoek in rode wijn beurre blanc,
geserveerd met wilde spinazie' en 'wortelsoufflé'. En 'verse makreel
met kruisbessensaus', de klassieke 'Chateaubriand' van Escoffier;
'ossehaas met cognacsaus en gebakken oesterzwammen' met als garnituur
verse artisjokkensoufflé en pommes paillés. En de echte 'Pêche Melba':
heerlijk zelfgedraaid vanille-ijs met gepureerde aardbeien en in
Sauternes verwarmde perzik. En de 'Dame Blanche' roomijs met witte
chocoladesaus, witte meloenballetjes en witte aalbessen. Kortom
gerechten die op smakelijke wijze herinneren aan voorbije tijden.
Het menu La Cuisine Internationale du Temps Perdu kost ¤ 50,-
p.p. (exclusief wijn). Het restaurant in de Ter Haarstraat 20 biedt
plaats aan ca. 30 personen; individuele tafels, maar ook voor kleine
groepen. Bel voor reserveringen: 020- 683 93 67 of
www.dineropservies.nl.
Naar verwachting zal dit concept in de toekomst herhaald en gevolgd
worden door een reeks nieuwe culinaire belevingen. Daarvan zullen we
je natuurlijk graag op de hoogte houden.