PERSBERICHT
25/04/2002

Genieten van Huub Sleper's "Diner op Servies"

Al zo'n 16 jaar biedt traiteur Huub Sleper catering op een hele persoonlijke manier met zijn "Diner op Servies". Huub's sprankelende persoonlijkheid en betrokkenheid is in grote mate een onderscheidend element bij het neerzetten van zijn diner- en cateringconcepten.

De setting waarin hij gasten van zijn culinaire genoegens laat genieten, is veelal authentiek, warm, sfeervol, weelderig en soms wat barok. Zijn kookstijl is Bourgondisch, Frans-Italiaans met ruime hoeveelheden. De gerechten worden geserveerd op prachtige oude en nieuwe serviezen. Een lust voor het oog; een genoegen voor de tong!

Met zijn team verzorgt Huub Sleper "Diner op Servies" voor 15 tot 200 personen en buffetten tot 350 personen. Huub werkt op een aantal vaste locaties: zijn eigen Ter Haarstraat nr. 20, Cristofori, Heren aan de Gracht, Het Grote Huis te Vogelenzang en Huis Valkenheining. Daarnaast kan hij op elke gewenste plek in Nederland cateren.

In de Ter Haarstraat is bovendien elke maand gedurende één avond de intieme Jazzclub geopend; van 19 - 23.00 uur. Daar kunnen gasten genieten van een heerlijk 3-gangen menu inclusief sfeervolle live jazz-muziek voor ¤ 57.

Nieuw dinerconcept
Huub Sleper slaagt er telkens weer in met een nieuwe, verrassende eetbeleving op niveau! Zoals nu met La Cuisine Internationale du Temps Perdu (de internationale keuken uit vervlogen tijden). Dit thema staat van 23 april t/m 11 mei 's avonds centraal in zijn 'restaurant' in de Ter Haarstraat 20 centraal.
De sfeer in het restaurant is modern-barok, intiem en met frisse kleuren. De gerechten komen uit de tijd van Claude Monet, Toulouse Lautrec (Moulin Rouge), Marcel Proust, Auguste Renoir, naar originele recepturen van culinaire beroemdheden als Escoffier en Antonin Carême. De recepten zijn in een modern, eigentijds jasje gestoken (puur, natuurlijk en gezond).
Op de kaart staan onder meer 'snoek in rode wijn beurre blanc, geserveerd met wilde spinazie' en 'wortelsoufflé'. En 'verse makreel met kruisbessensaus', de klassieke 'Chateaubriand' van Escoffier; 'ossehaas met cognacsaus en gebakken oesterzwammen' met als garnituur verse artisjokkensoufflé en pommes paillés. En de echte 'Pêche Melba': heerlijk zelfgedraaid vanille-ijs met gepureerde aardbeien en in Sauternes verwarmde perzik. En de 'Dame Blanche' roomijs met witte chocoladesaus, witte meloenballetjes en witte aalbessen. Kortom gerechten die op smakelijke wijze herinneren aan voorbije tijden.

Het menu La Cuisine Internationale du Temps Perdu kost ¤ 50,- p.p. (exclusief wijn). Het restaurant in de Ter Haarstraat 20 biedt plaats aan ca. 30 personen; individuele tafels, maar ook voor kleine groepen. Bel voor reserveringen: 020- 683 93 67 of www.dineropservies.nl.

Naar verwachting zal dit concept in de toekomst herhaald en gevolgd worden door een reeks nieuwe culinaire belevingen. Daarvan zullen we je natuurlijk graag op de hoogte houden.