Ingezonden persbericht
Alphen aan den Rijn, februari 2002
De 3e Nationale Beveiligingsdag
Plaats: De Eenhoorn in Amersfoort
Datum: Donderdag 25 april 2002
Kosten: 455,- euro p.p./ 405,- euro p.p. voor abonnees van Security Management
Op donderdag 25 april a.s. organiseert tijdschrift Security Management, het onafhankelijk vakblad voor professionele beveiliging, voor de derde maal de Nationale Beveiligingsdag. In korte tijd is de Nationale Beveiligingsdag uitgegroeid tot een inspirerend platform waar security-experts met elkaar van gedachten wisselen over belangrijke items op gebied van beveiliging.
Onder voorzitterschap van Rinus Meelis van Meelis Security Management vinden 's ochtends twee plenaire lezingen plaats. Twee belangrijke partijen in de veiligheidsketen komen aan het woord. Allereerst Willem van Hassel, voorzitter van de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties. Hij geeft een lezing over het onderwerp 'De particuliere sector: een professionele partner in de veiligheidszorg'. Daarna volgt Henk Munting, directeur publiek-private samenwerking bij de Raad van Hoofdcommissarissen. Munting bespreekt de rol van de politie en gaat ook in op de mogelijke rol van een EBO-coördinator.
Workshops
Vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit zes workshops waarvan zij er totaal drie kunnen bijwonen. Het gaat om de volgende sessies:
· De alarmcentrale als calamiteitencentrale (Martin Roos, directielid Group 4 Falck Nederland)
· Crisismanagement (Arjo de Jong, directeur Interseco)
· Integratie van beveiligingssystemen: kansen en valkuilen
(Richard van Parreren, Meelis Security Management)
· Screening/verklaring omtrent het gedrag
(drs. Anne Volkers, VNO-NCW en mr. Jack Burger, ministerie van Justitie)
· Het inbrengen/verdedigen van een Security Beleidsplan. Hoe overtuig ik mijn management?
(Cees Katsman, corporate security NS en John Vos, Vidocq adviesbureau)
· Bouwbesluit 2002 en brandveiligheid (Buck Fouraux en Aad Leite, adviesbureau TAC)
De dag wordt afgesloten door Bert Duijndam, partner in Hoger Security Onderwijs. In zijn lezing 'INCI/DETAR-gat(en). De stand van zaken én een visie inzake het dichten van gaten' geeft Duijndam zijn visie op de noodzaak de eventuele gaten tussen de verschillende schakels in de veiligheidsketen te dichten.
Informatie
Voor meer informatie over het congres, of voor een uitgebreide brochure kunt u contact opnemen met Meeting Point Communication, tel. 026 37 02 100, fax 026 44 39 137, e-mail info@meetingpointcom.nl.
De genoemde prijzen zijn exclusief btw.
---
Ingezonden persbericht