Provincie Zuid-Holland

Rijnmond in DCMR-gebouw

11-04-2002
Vergadering statencommissie
Rijnmond in DCMR-gebouw

Op woensdag 24 april a.s. vergadert de statencommissie Rijnmond over actuele zaken in de regio Rijnmond. De vergadering is openbaar en begint om 15.30 u. in het gebouw van de DCMR Milieudienst Rijnmond, 's Gravenlandseweg 565 te Schiedam. Op de agenda staat onder meer de herziening van het streekplan Rijnmond. Het streekplan is van groot belang omdat daarin wordt bepaald wat er ruimtelijk gezien wel en niet mag. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op te bouwen huizen in de regio, maar ook op uitbreiding van bedrijven of natuurgebied.

Iedereen die geĂŻnteresseerd is in het bijwonen van de vergadering is van harte welkom. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht moet u zich uiterlijk 22 april voor 12.00 uur aanmelden bij mw. D. Pajcin (secretaris van de statencommissie Rijnmond), telefoon 070-4416393 of via de mail: Pajcin@pzh.nl.

Vanaf maandag 15 april staan de agenda van de statencommissie en de bijbehorende stukken op internet (www.pzh.nl/bestuur). Ook zijn de agenda en stukken te verkrijgen bij de provinciale uitgeverij (telefoon 070-4416082).