Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Onroerende-zaakbelastingen 2002

Onlangs zijn de aanslagen Onroerende-zaakbelastingen 2002 verzonden. De dagtekening van deze aanslagen is 16 april 2002, de aanslag kan in twee gelijke termijnen worden betaald. De twee termijnen kunnen worden voldaan door middel van de bij de aanslag gevoegde acceptgiro's. Het tarief van de belastingen bedraagt voor het eigendom ¤ 2,65 per ¤ 2.268 (WOZ) waarde en voor het gebruik ¤ 2,15 per ¤ 2.268 (WOZ) waarde. Op de aanslag is bij de gebruiker ¤ 45,00 (Zalmsnip) in mindering gebracht. Mocht u vragen hebben betreffende het aanslagbiljet dan kunt u contact opnemen met mevrouw A.N. van Ravenswaaij,
tel. 0343-46 96 34.

Kwijtschelding
Indien u een minimum loon of uitkering ontvangt en weinig tot geen vermogen heeft, waardoor de betaling van de aanslag tot financiële problemen kan leiden, dan kunt u kwijtschelding aanvragen. Hiervoor dient u contact op te nemen met mevrouw A.N. van Ravenswaaij, tel. 0343-46 96 34. Mocht u al kwijtschelding hebben gevraagd naar aanleiding van de aanslag Rioolrechten en Afvalstoffenheffing dan hoeft u dit niet opnieuw te doen. De aanvraag kwijtschelding geldt voor Afvalstoffenheffing, Rioolrechten en Onroerende-zaakbelastingen.

Betalingsregeling
Als de betaling van de aanslag Onroerende-zaakbelastingen tot financiële problemen zal leiden dan kunt u een Betalingsregeling treffen. Hiervoor dient u contact op te nemen met de heer J. Jansen, tel. 0343-46 96 36.

Voor verdere informatie betreffende de Onroerende-zaakbelasting verwijzen wij u naar de achterzijde van het aanslagbiljet.